LG GT400, LG GM360 vagy Samsung S5230? Mi a véleményetek? Szerintetek melyik jobb telefon?
Figyelt kérdés
2011. jan. 20. 21:38
1/3 bp1985 válasza:
A 2 lg közül valamelyik. Az s5230-az pedig nem minősíteném inkább.
2/3 anonim válasza:
Igen, ez a probléma. Valahol az S5230 magasabb szinten van, mint például a GT400-as. Rengeteg probléma van azzal a szériával is, legtöbb optikai törés áldozata lesz. Én azt biztos nem választanám, akkor mind tudásban, mind minőségben inkébb S5230. Habár egyik telefon sem kiváló, de az árukat megérik azért válassz a GM360 és az S5230 között. Sokan leszólják a Samsung készülékét, mert rengeteg elromlott belőle. Világszinten több, mint 30 milliót adtak el belőle, akkor hogyne romolna el több, mint pl a Nokia 5230-asból, amiből egy tizedét nem adták el annak, amit a Samsung eladott Starból. Hazánkban is rengeteg ilyen készülék talált gazdára és normális, hogy több romlik el egy olyan szériából, amiből sokkal többet adtak el, mint másból. Amúgy szervizes vagyok, de az S5230 messze nem annyira rossz, használhatatlan és minőségtelen telefon, ahogy itt azt sokan terjesztik, mert felnyomják egymás agyvizét!!!! Hangsúlyoznám, hogy ebben az árkategoriában!! :)
3/3 bp1985 válasza:
Itt nem az eladási számokat kell nézni, hanem azt, hogy amit veszel ma, ugyanazzal a hibával megy tönkre, mint amit 2 éve vettél. Ez meg azért elég gáz a samsung részéről, hogy 2 év alatt nem sikerült vele semmit kezdeni... Szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!