Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy kell használni a GPS-t?...

Hogy kell használni a GPS-t? Xperia x10 mini pro

Figyelt kérdés
Nem rég kaptam egy xperia x10 mini pro-t, amiben elvileg van GPS is. De nem tudom, hogy hogy kell használni. Valaki aki tudja légyszi írjon. Előre is köszönöm
2011. jan. 18. 16:44
 1/5 Stan Mars válasza:
Csak Wifivel együtt működik a GPS, mert a google maps-et használja térképnek. Én nem tudok olyan programot androidra aminek van saját térképe és ne a mapsot használja...
2011. jan. 18. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Motonav, sygic, sygic aura, igo amigo, ndrive. Ezek mind olyan navigáciòs programok amelyeknek nem kell net, mert a memóriakártyára települnek a térképek.
2011. jan. 18. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
1. válaszolónak nincs igaza (már bocs) 2. válaszolónak van, az igo-t ajánlom, ingyenes, le kell rá tölteni netről, felteszed momo kártyára, és elindítod. Ha meg google mapset akarsz, ahoz kell Wifi vagy mobilnet etc.
2011. jan. 21. 18:44
 4/5 A kérdező kommentje:
És hol tudom letölteni ezt az IGO-t? Egy linket küldjetek légyszi
2011. jan. 22. 09:25
 5/5 anonim ***** válasza:
Én inkább az Aurát ajánlom. Marketrõl le lehet tölteni egy 14 napos trial verziót ami érdekes módon nálam már 1 hónapja muködik és még nem reklamált, hogy vegyem meg.
2011. jan. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!