Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Melyik a jobb mobil?

Melyik a jobb mobil?

Figyelt kérdés

melyiket vegyem?

samsung galaxy s

iphone 4

vagy várjam meg a galaxy s2 és az iphone 5-öt?

és miért?

2011. jan. 18. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha most veszel, akkor Galaxy S. Ha meg vársz, akkor a Galaxy S2. Az IPhone-ok messze nem olyan jók, mint azt ahogy itt és máshol is az Apple fanok felistenitik!!! :)
2011. jan. 18. 16:29
 2/5 anonim ***** válasza:
IPhone 5?? Nem is tudok róla, hogy érkezne! De kiszivárgott infók szerint sem processzorban, sem képernyőben nem lesz olyan erős, mint a Galaxy S2, mely remélhetőleg tavaszra nálunk is kapható lesz.
2011. jan. 18. 16:31
 3/5 anonim ***** válasza:

utolsó te mekkora egy kamu vagy!: DDDDDD

nem tudod,hogy érkezik-e,de kiszivárhott infókról beszélsz:D ez véletlenül nem nem ütközik némi ellentmondásba?

egyébként meg az apple most minden szögből jól látható 3d-s kijelzőt készítget,amely a készülék megmozdításával máshogy mutatja a képet...

én ezen az odlalon már egymilliószor leírtam,hogy félreértés ne essék,én az android oldalán állok,de hát az apple azért tud valamit...csak k*rva drága,az ios pedig analfabétáknak készült.egyébként már az iphone 4 retina display-e 1. helyen van a toplistán...akkor mit hozhat a jövő?

2011. jan. 18. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Kiszivárgott infó, ami a neten terjengő Specifikációk a telefonról. De arról sehol nem olvastam, hogy mikor is jelenik meg. A Galaxy S2-ről lehet tudni, hogy februárban mutatják be Barcelonában. És utána kezdődik az árusitása! De ilyesmit még hallani sem lehet az IPhone5-ről, csak némi adatot, h mik az elképzelésűk, mit tesznek majd bele. És ilyen van a Galaxy S2-ről is. Ezt viszonyitottam egymáshoz. :) Nekem privát a Samsungok Amoled képernyője jobban tetszik, mint a felistenitett Retina Display. A Samun lehet tudni, hogy milyen is a feket, a kék vagy a piros....
2011. jan. 19. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

galaxy s!!!

vagy várj a galaxy s2-re.

am ezt galaxy s-el irom most..

2011. jan. 21. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!