Samsung Galaxy S mellett, illetve ellen?
Olyanok véleményét szeretném, akinek van. Olvasni olvastam sok tesztet, de konkrét tapasztalatokat szeretnék, aki már "x" ideje gyűri.
Pl. olvastam olyat, hogy mikor a névjegyzéket húzogatom, akkor rögtön hív valakit, vagy mi.
Kissé aggaszt a vékonysága is, nekem "hímes tojásnak" tűnik (leszögezem még nem volt a kezemben ilyen telefon) félek, ha egyszer véletlen leejtem, akkor törik a kijelző.
És szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne ajánljátok helyette mondjuk az Iphone-t, mert (és elnézést azoktól akiknek van, és imádják) de nekem ingyen sem kellene:S
Kerestem már itt is gyakorin róla, de az, hogy "jó mert Androidos", "jó mert nagy kezelőfelület", szóval én inkább belső dolgokra lennék kíváncsi.
nekem egy galaxy3 van, de éppen a minap volt a kezemben egy S.
nekem kényelmetlenül nagy volt.
egy kézben tartva nem értem át kényelmesen a képernyőt a hüvelykujjammal.
mielött megveszed, próbáld ki, főleg a feloldást és a hívásfogadást.
Kipróbáltam! Gyönyörű szép, okos, tényleg csak ajánlani tudom! Az egyetlen ok, amiért nem ezt fogom választani az pont az a 3 illetve 4 mm... Sajnos egy kis kezű embernek igenis észrevehető a különbség!!! Ha akkora lenne, mint a Desire simán megvenném de így esélytelen... Sajnos!!
Úgyhogy mielőtt megvennéd mindenképpen próbáld ki, vedd kézbe, nehogy a mérete miatt kelljen túladnod rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!