Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S mellett,...

Samsung Galaxy S mellett, illetve ellen?

Figyelt kérdés

Olyanok véleményét szeretném, akinek van. Olvasni olvastam sok tesztet, de konkrét tapasztalatokat szeretnék, aki már "x" ideje gyűri.

Pl. olvastam olyat, hogy mikor a névjegyzéket húzogatom, akkor rögtön hív valakit, vagy mi.

Kissé aggaszt a vékonysága is, nekem "hímes tojásnak" tűnik (leszögezem még nem volt a kezemben ilyen telefon) félek, ha egyszer véletlen leejtem, akkor törik a kijelző.

És szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne ajánljátok helyette mondjuk az Iphone-t, mert (és elnézést azoktól akiknek van, és imádják) de nekem ingyen sem kellene:S

Kerestem már itt is gyakorin róla, de az, hogy "jó mert Androidos", "jó mert nagy kezelőfelület", szóval én inkább belső dolgokra lennék kíváncsi.

2011. jan. 17. 19:58
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Na azért ez itt nem a ZTE Fan Club. Kiváló készülék azért az árért, de ne szálljunk el tőle és ne istenitsük!! Am h hátul van a hangszoró csak formalitás. A legtöbbnek amúgy is hátul van. Az enyémnek is és mégis nagyon hangos!!! A Galaxy S-nek alapból k.u.r.v.a hangos a hangszorója, az asztalon is nagyon jól hallatszik, még tusolás közben is!!
2011. jan. 17. 22:14
 12/18 anonim ***** válasza:

nekem egy galaxy3 van, de éppen a minap volt a kezemben egy S.

nekem kényelmetlenül nagy volt.

egy kézben tartva nem értem át kényelmesen a képernyőt a hüvelykujjammal.

mielött megveszed, próbáld ki, főleg a feloldást és a hívásfogadást.

2011. jan. 18. 11:53
 13/18 anonim ***** válasza:
nekem is az a problémám hogy kényelmetlenül nagy és nekem olyan játéktelefonnak tűnik főleg a hátlapja miatt.volt a kezembe nem egy eleganciát tükröz az biztos ráadásul nehéz egy ujjal elérni mindent nem ugy mint mondjuk a HTC desire-nél.szép szines az biztos de nekem már az sok gagyi hatást kelt ezért nem fogok kifizetni ennyit főleg meg amiatt mert a vakut valahogy kifelejtették...a tesztek is alátámasztották hogy nem lehet este fényképezni vele.:/ ez egy 140ezres telefonnál ahol a vedeolejátszás és a fényképezés elvileg a legjobb ebbe a telefonba hatalmas hiba....
2011. jan. 18. 11:58
 14/18 A kérdező kommentje:
nem értem miért van mindenki fennakadva a vakun:) engem aztán egyáltalán nem érdekel, hogy nincs vakuja:)
2011. jan. 18. 12:03
 15/18 anonim ***** válasza:
49%
Ha már az átérésnél tartunk akkor a Desire sem jobb. Úgyan is a Galaxy S csak 3 mm-el magasabb és 4 mm-el szélesebb! Mégis melyik egyetemen végzett az újjad mértani egyetemet, hogy ezt a különbséget érzékelni tudja?? Csak éppenséggel akartad reklámozni!! :)
2011. jan. 18. 12:45
 16/18 anonim válasza:

Kipróbáltam! Gyönyörű szép, okos, tényleg csak ajánlani tudom! Az egyetlen ok, amiért nem ezt fogom választani az pont az a 3 illetve 4 mm... Sajnos egy kis kezű embernek igenis észrevehető a különbség!!! Ha akkora lenne, mint a Desire simán megvenném de így esélytelen... Sajnos!!

Úgyhogy mielőtt megvennéd mindenképpen próbáld ki, vedd kézbe, nehogy a mérete miatt kelljen túladnod rajta!

2011. jan. 18. 18:26
 17/18 A kérdező kommentje:
kifogom próbálni, de azt hiszem a mérete nem fog eltántorítani, mondom én akinek elég kicsi keze van:D mint írtam is. de egyik kezemben tartom, a másikkal meg érintgetem:P szerintem úgy is tökéletesen fogom tudni használni!
2011. jan. 18. 18:29
 18/18 anonim válasza:
Ha neked úgy is kényelmes akkor hajrá!!!:D Tényleg csak ajánlani tudom!!
2011. jan. 18. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!