Samsung Galaxy S mellett, illetve ellen?
Olyanok véleményét szeretném, akinek van. Olvasni olvastam sok tesztet, de konkrét tapasztalatokat szeretnék, aki már "x" ideje gyűri.
Pl. olvastam olyat, hogy mikor a névjegyzéket húzogatom, akkor rögtön hív valakit, vagy mi.
Kissé aggaszt a vékonysága is, nekem "hímes tojásnak" tűnik (leszögezem még nem volt a kezemben ilyen telefon) félek, ha egyszer véletlen leejtem, akkor törik a kijelző.
És szeretnék megkérni mindenkit, hogy ne ajánljátok helyette mondjuk az Iphone-t, mert (és elnézést azoktól akiknek van, és imádják) de nekem ingyen sem kellene:S
Kerestem már itt is gyakorin róla, de az, hogy "jó mert Androidos", "jó mert nagy kezelőfelület", szóval én inkább belső dolgokra lennék kíváncsi.
Minden érintőképernyős telóra vigyázni kell.
Jelenleg a legjobb vétel a Galaxy S ha van pénzed.
A kezelhetősége nagyon jó, ne higgy annak aki fikázza.
köszi a választ, hát igen nekem elég pici kezem van:S emiatt is tartok kicsit tőle, mármint a mérete miatt.
előfizetéssel venném amúgy:)
"Akkor ha leesik és betörik a képernyő, 1 hét és azonnal kapod az újat."
Ez tapasztalat? A t-mobile-os hölgy azt mondta, hogy ha leejted és összetörik arra nem vonatkozik a biztosítás és a garancia sem.
Gondolj bele ha így lenne akkor mindenki így szerezne új telót a használt helyett. 1 évig használom, hopp eltörik és már kapom az újat? Csődbe menne a szolgáltató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!