MEGBÁNTAD már, hogy Samsung s5230 telefont vettél?
Figyelt kérdés
Zavar, hogy NEM okostelefon? Nincs rajta op. rendszer? És nem működik a menüje elfordítható üzemmódban? Vagy egyéb hiányosságok amiket tapasztaltál?2011. jan. 17. 09:11
1/17 anonim válasza:
engem kicsit sem zavar. Mivel előtte xperiam volt és sose hazsnáltam ki, ezért is váltam tőle meg. Megbánni se bántam meg. Telefonálni, smst írni lehet. Nagyon másra nem használom.
2/17 anonim válasza:
Ócska minőség, lassú, szenvedés kezelni, a TW felület egy trágyahalom. Nálunk csak a családban van, én okostelefont vettem, de volt szerencsém ehhez a borzalomhoz. Egyetlen pozitívuma az ára. Ha úgy nézzük, ennyi pénzért ez jár.
3/17 anonim válasza:
A másodikat gyakorlatilag szó szerint tudnám ismételni.
4/17 anonim válasza:
Nekem magával a Samsung mobilokkal bajom van.Egyszer volt soha többé.Páromnak se vált be.
5/17 A kérdező kommentje:
"Egyetlen pozitívuma az ára. Ha úgy nézzük, ennyi pénzért ez jár."
Ennyi pénzért (azaz átlagosan 30 ezer ez a teló) lehet venni Nokia 5228-at, ami simán odaveri az S5230-at.
2011. jan. 17. 10:23
6/17 anonim válasza:
Nem zavar.Tudok vele telefonálni.
7/17 A kérdező kommentje:
"Nem zavar.Tudok vele telefonálni."
Azt lehet egy 5 ezer forintos Noname telóval is :-)
2011. jan. 17. 11:07
8/17 anonim válasza:
és mégis az 5230, h nézz már ki...föleg egy nő kezébe..akora mint egy fél tégla...:D.
9/17 anonim válasza:
*az 5228 majdnem ugyan az mint az 5230...
10/17 A kérdező kommentje:
"az 5228 majdnem ugyan az mint az 5230"
Nagyon jól tudom, hogy milyen és azt is hogy szinte csak egy kis vastagságbeli különbség van a 2 közt, viszont valamit valamiért. Hiszen a jelentősebb tudása a Nokiának kárpótolja az embert. A féltégla kifejezés pedig nagyon erős túlzás ezt te is tudod. Ha pedig nem tudod, akkor az rád nézve szégyen és gyalázat!
2011. jan. 17. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!