Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érintőképernyős mobiltelefon:...

Érintőképernyős mobiltelefon: LG vagy SAMSUNG vagy NOKIA?

Figyelt kérdés

Ami fontos:

-kiváló képélményű és minőségű képernyő.

-tökéletes wi-fi használat, szakadozások nélkül.

-gyors kezelése az oprendszernek.

Érveket és ne elfogultságokat irjatok légyszives. Köszönöm. :)

2011. jan. 15. 21:55
 1/10 anonim ***** válasza:
LG-t kizárnám alapból a kiváló minőség miatt, ők az alacsonyabb árkategóriát képviselik. Samsung téren a Galaxy S vagy a Wave jön szóba szerintem, Nokia meg... hát nem tudom.. jók azok, de a Symbian minden, csak nem gyors.
2011. jan. 15. 22:00
 2/10 anonim ***** válasza:
miért? Az LG-től az Optimusok nem jók?
2011. jan. 15. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:

A Nokia oprendszerével tényleg vannak problémák, egyszerűen idiótaságok vannak benne (nem csak az érintősökben), a kijelzői pedig rezisztívek, nem jó minőségűek.

Az olcsó LG-k semmire nem jók, az androidosok talán, de azoknak is rezisztív a kijelzőjük.

Tehát marad a Samsung. Olcsóbb kategóriában ott a Galaxy 3, drágábbak között Galaxy S, annál jobb mobilt senki nem kívánhat.

2011. jan. 15. 22:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Csak a GT540 rezisztív. A többi kapacitív.
2011. jan. 15. 22:18
 5/10 anonim ***** válasza:

Nokia jó lenne, főleg az N8, de az tényleg akkora egy fos oprendszer.

Ismerősömnek olyanja van, és mondja, hogy néha lefagy egy kis időre, akadozik, magától kikapcsol.

Apámnak meg X6 van, azon is nemtom milyen symbian lehet, és amikor megy rendesen akkor jó kis telefon, de tényleg néha perceket kell várni, hogy észhez térjen.

Bár állítólag 2011-ben nagyon ráhúznak majd a symbian-ra, és várom is, mert Nokia azért minőség.

LG-t hanyagold, ha meg Samsung akkor Galaxy S.

2011. jan. 16. 00:21
 6/10 anonim ***** válasza:
amugy meg a nokiának nem csak rezisztiv kijelzoi vannak.. nekem c7em van, karácsonyra kaptam, de nagyon szeretem..
2011. jan. 16. 09:42
 7/10 anonim ***** válasza:
kijelzőbe a samsung jó. meglepődtem mikor egy kis diva-t probálgattam. gondoltam egy szar kis pincsakusz telefon meg biztos szar az érintője. de nem. ahoz képest hogy rezisztiv, nagyon jó
2011. jan. 17. 21:58
 8/10 anonim ***** válasza:
ZTE Blade.
2011. jan. 18. 19:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Hehe, látom a Blade sokunkat elfogulttá tett :D
2011. jan. 18. 19:12
 10/10 anonim ***** válasza:
hát nekem N8 a nyerő!! És érdekes nekem nem lassú, és amilyen képeket csinál, még a fényképezőmnél is jobb!!
2011. jan. 18. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!