Multitasking! Hogy van ez?
Figyelt kérdés
Segítsetek legyetekszívesek!:)
Hogyan tudnéj iphone 3g re valami ilyesmi multitaskingot csinálni: http://www.youtube.com/watch?v=QcClQV1Ey2M !
Előre is köszönöm,
2011. jan. 14. 23:54
1/11 anonim válasza:
Bruhaha, Az én Nokia E51-em gyári szoftverrel simán tudja a multitaskingot :D:D
2/11 A kérdező kommentje:
Kérdeztem?gyökér xD
Ezen meg nincs...ezvan.
2011. jan. 15. 00:36
3/11 anonim válasza:
Hát nem, de olyan nagyra tartják az almás cuccokat, aztán ezt nem tudja gyárilag... vicc :D
4/11 anonim válasza:
Először is természetesen jailbreak-eled aztán meg feltelepíted a ProSwitcher app-ot. Ha elolvasod a hozzászólásokat, esetleg oldalra nézel az ajánlott videókhoz, magad is megtalálod ezt az információt.
5/11 A kérdező kommentje:
Első 2eltakarodhattok uccsó köszi.és 4.2höz mikor lesz jalibreak??
2011. jan. 15. 11:22
6/11 anonim válasza:
A neten azt írják hogy redsn0w féle jailbreak már van az iOS 4.2.1-hez.
7/11 A kérdező kommentje:
okés.nagyon szépen köszi :)
2011. jan. 15. 12:05
8/11 anonim válasza:
mindent tud az iphone is csak jail kell hozzá.
9/11 anonim válasza:
"mindent tud az iphone is csak jail kell hozzá."
Mindent tud a Galaxy S csak meg kell venni a telót. :D
10/11 A kérdező kommentje:
nekem iphonem van legjobb barátomnak galaxy S és már bánja h nem iphone t vett...sokkal jobb az iphone mint a galaxy S
2011. jan. 17. 13:59
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!