Van olyan telefon amiben van GPS, xenonvaku és nem érintő kijelzős?
Figyelt kérdés
Most Nokia N82-m van amiben megvannak ezek, de szeretném lecserélni egy másik telefonra mert már régóta megvan nekem és kicsit meguntam.
Tudtok olyan telefont ami ugyan ennyit tud és van benne xenon vaku, gps?Ami fontos, hogy ne legyen érintő kijelzős mert azt nem szeretem.
2011. jan. 14. 14:22
1/6 anonim válasza:
A kérdésedre a válaszom: Nokia N82. :D
2/6 anonim válasza:
Én is azt akartam írni, mikor megláttam a kérdést, hogy N82. :D
Amúgy az egy karaj teló, nagyon szerettem. N96 is szép, meg jó, de az LED vakus. :S Más gyártó meg nem készít jóféle klasszikus telefont. :(
3/6 A kérdező kommentje:
:(
Jó kis telefon az tuti, szeretem is, van benne minden ami kell, de már unalmas, hogy 3 éve ez van:D
Ilyen sokáig egy telefonom sem volt.
2011. jan. 14. 14:57
4/6 anonim válasza:
minek xenonvaku? ledes sokkal jobb!
5/6 A kérdező kommentje:
Nem jobb, volt led vakusom, semmit nem ér, csak egy kis világító izé, a xenon meg rendes vaku mint a digi fényképezőkön.
2011. jan. 14. 15:45
6/6 anonim válasza:
az a baj h nem raknak egy normális ledet a telefonokba,ezért a xeonosak télleg erősebbek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!