Szerintetek milyen telefon lenne nekem a tökél? 13/F (érintőképernyős telefonra gondoltam) SAMSUNG SEMMIKÉPP NEM JÖHET SZÓBA!
MAX 180-190 ezret szánnák rá (részben karácsony pénz)
Ami mindenképpen legyen benne:
-Wifi
-Bluetooth
-3,2 Mp-es fényképező (vagy jobb)
-3,2 colos kijelző
-jack csatlakoz
-(Ha lehet FM rádió)
enyhén szólva le vagy maradva a korral...... egyébként:anyám nem ért a telefonokhoz szóval erről ennyit és hogy mit kezdenék a HTC-vel?
-interneteznék
-filmet néznék
-zenét hallgatnák
-fényképeket,videókat csinálnák
-telefonálnák
-SMS-t küldenék és még sorolhatnám.....
nananana nem kell leugatni ettől függetlenül hülye...
amiket írtál azt a legolcsóbb android is tudja....
samsung pedig az egyik legjobb telofonoklat csinálja nem toom miért fikázod talán volt a kezedbe egy s5230? ne hasonlítgasd azokkal bár azis samu de az 12 éves hülyegyerekeknek készül...
samsung monte és társa azokat is haggyuk ide legalább egy android kell h. tudj netezni és filmet nézni jó videókat csinálni stb...szal java alapú telefont ne..
egy samsung galaxy s plust vagy egy xperia arc s-t választanék a helyedben ha ennyi pénzem lenne ugyanaz a hardver van bennük adreno 205 meg snapdragon proci de a samunak ugye super amoled plus kijelzője van sztem ez mindent ver...ja és webshopból rendeld t ből ne légy olyan barom h. bemész t pontba mert így 10 néha 20%-al is olcsóbb lesz és 60 díjmentes perc van hálózaton belül de ettől még ugyanúgy a tmobiltól veszed garancia minden meglesz biocs h. ezeket is leírom csak tudod elég tájékozatlannak látszol és itt mindenki próbál neked segíteni de am neked sztem tényleg fölösleges ennyiért mobil amíg nem tudod mi az a torrent meg apk fájl meg rom meg stb elég lenne neked egy zte skate amit jó nagy kijelzővel nyomkodhatc észresem veszed a kül egy s hez vagy arc hoz képest legalábbis te...szal hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!