Olcsó de JÓ WI-FI-s telefon? (akár használt)
Figyelt kérdés
Lényeg hogy vagy Samsung vagy NOKIA legyen.
Olcsó akár használt is maxx 40ezer ft. Pl a Nokia 5800 milyen? Vagy valami olcsó E szériás ? Milyet ajánlatok?
2011. jan. 13. 15:59
1/6 A kérdező kommentje:
és legyenek benne ilyen mina alkalmazások pl: facebook, twitter, yahoo stb...
2011. jan. 13. 16:07
2/6 anonim válasza:
Samsung Monte!!!!!!!!!!! A Nokiát a Symbian, a gyenge wi-fi miatt hanyagolnám. A Samsung Monte nyagyon jól összerakott készülék, és az árához képest okos is!
3/6 A kérdező kommentje:
igen, van pár ismerősömnek, de az lányos :S nokia C3?
(és a samsungnak valóban rohatt jó a wi-fi-je :P)
2011. jan. 13. 16:37
4/6 anonim válasza:
A Nokia C3 valóban jó, bár a böngészője, hogy is mondjam.Gyatra:D Egérrel kell irányítani(billentyűzet, csak a képernyőn egy egeret irányítunk és azt kinagyítja) és akadozik:S
5/6 anonim válasza:
Nekem C3-asom volt, és éppen a wi-fi miatt adtam volt el, mert sehol nem tudtam használni. Se Budapesten, sem Székesfehérváron. Jártam a T-Mobile ban is ahol közölték velem, hogy csak ott tudok wi-fi kapcsolatot létesiteni, ahol van hálozat. Mégis rohadtul nem ment egyik városban sem sehol. A T-Mobilesok szerint az üzletükben van wi-fi de ők sem tudták mükődésre birni. Végül semmi csere vagy javitás nélkül megváltam tőle...
6/6 anonim válasza:
Nokia E52, habár a neten is rengeteg panaszt olvashatsz a wi-fi-jére. De nekem a készülék bejön. Ha érintőképernyős, akkor Samsung Jet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!