MElyik egjobb ár/érték arányos WI-FI-s telefon?
És még az parasztkészülékezi le, aki az unjátokot hosszú ú-val, a készüléket pedig hosszú ű-vel írja...
"Olyant csak az vegyen, kinek kell annyi tudás, de nem futja többre a pénze!!!!"
Igen, azért vettem meg ezt, mert szeretném ha sokat tudna a telefonom, viszont egy Desire-re nincs pénzem.
A TouchWiz pedig egy faék az androidhoz képest...
Ezt a "bevállalja, hogy a képernyő, az akku vagy egyéb 'jó minőségű' alkatrész meg megy benne." mondatot szintén nem értem, én speciel örülök neki ha a telefonom működik, de úgy látszik, te ezzel nem vagy így. Az akksija nagyon hosszú ideig bírja, még túlhúzott procival is (igen, ezen ilyent is lehet), a képernyőjének pedig gyönyörű képe van. Van pár pixelhibás a szállítmányban, de ez nem hiszem, hogy ez csak a ZTE-t érinti. Láttam én már pixelhibás iPhone-t is, pedig az jópárszor ennyibe kerül... Ja igen, a jó minőségű alkatrészekről... Qualcomm chipset van benne, amit a nagyok (HTC, stb.) is használnak.
Kérlek, hogy érveljek másképp a telefon mellett, ha gyakorlatilag te is azt teszed? Fejtsd ki légy szíves, hogy mi a problémád vele.
A "rossz minőségű" meg "kínai" dumát hagyjuk, a Qualcomm chipset magáért beszél, a képernyőt mindegyik (a T-mobile által okozott gradienshiba szoftveres eltávolítása utáni) teszt dícséri. A ZTE-ről meg csak annyit, hogy a Telenor HSPA hálózatát ők építették ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!