Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony Ericsson Xperia X10,...

Sony Ericsson Xperia X10, Samsung Galaxy S, vagy Nokia N97?

Figyelt kérdés
Melyik telefont vegyem? Aki használja valamelyik típust leírná a negatívumokat és a pozitív tapasztalatait? Illetve, hogy mennyi ideje használja a készüléket. Esetleg még a Soni Ericsson Satio érdekelne.
2011. jan. 11. 11:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
70%

Csakis Galaxy S.

Az X10 kicsit elavult (android 1.6), a Nokia pedig nagyon elavult (egy az egyben). :) Ha van keret rá, akkor mindenképp a Samsungot vedd, ár-érték arányban az a legjobb ebben a kategóriában.

2011. jan. 11. 12:00
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha ebben az árketegóriában gondolkodsy, mindenképp Galaxy S. Bizotn állitom, hogy a legszebb képernyője van a piacon. Android 2.1 a legtöbbhelyt, de már elérhető és kérheted az Android 2.2-t is. Igy van, az X10 kicsit tényleg elavult, még csak most jön a 2.1-es frissités, és a képernyője sem a legyszebbek közül van. A Nokia??? 2011-ben az nem okostelefon gyártó, hanem Symbiant majmoló cég, amelyen képtelen változtatni. Am az N97 közel sincs rendben, a képernyője az nem okostelefonba való, mig az oprendszere rég nem a mai kor számára van, nehéz alkalmazsokat tenni, vagy személyre szabni. Ilyen téren az Android messze jobb. És hát a wi-fi-jével is sok probléma van, mert általában nem kap jelet. Szóval mindenképp a Galaxy S-t vedd..amelynek nem lehet ellenfele a Satio meg társai. Minden benne van. Szép és elegáns. Samsung. :)
2011. jan. 11. 12:29
 3/13 anonim ***** válasza:
Hopp. Most látom az elsőnek a százalékát. Nem ugyanazok vagyunk ,nehogy azt hidd, mert azt gondolhatod, mivel egy a véleményünk vlmiért...amit akárki józan gondolkodású ember alátámaszt neked. Üdv a 2.dik!
2011. jan. 11. 12:30
 4/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :D Az N97-ben csak azért gondolkodtam, mert tesóm azt ajánlgatja nagyon, de igazán a Galaxy meg az X10 tetszik :) X10-ese van haveromnak és nagyon megtetszett, de akkor szerintem Galaxy lesz :D Persze azért majd még kipróbálom.
2011. jan. 11. 13:30
 5/13 anonim ***** válasza:
Csak nyugodtan. Nem csalódsz. És majd vágjál fel a barátodnál h a tied mennyivel szebb képet ad mint az övé!! :D:D muhahahahaha
2011. jan. 11. 13:38
 6/13 A kérdező kommentje:
xD Am nekem csak az a bajom, hogy a Galaxynak nem jön be annyira a menüje. Az ikonok, meg alapból a fekete háttér :S De majd kipróbálom és meglátom :D
2011. jan. 11. 15:19
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Elméletileg nem lehet különbség, mivel mindkettő androidos. Olyat teszel mindkettőre, amilyen jól esik.
2011. jan. 11. 15:31
 8/13 anonim ***** válasza:
X 10 et szerintem :) én most sony párti vagyok nekem x8 van :) Lehet hogy elavult de ezt 5 perc alatt lehet orvosolni :)
2011. jan. 11. 16:40
 9/13 anonim ***** válasza:
Csak azért mert most Sony párti vagy, nem kell egy olyan telefont ajánlani, amelyen volna még mit csiszolni. Főleg a Galaxy S-ekhez vagy Desire HD-khez képest. :)
2011. jan. 11. 17:03
 10/13 anonim ***** válasza:
Most hízik a májam nagyon, nekem Galaxy S van, jó teló :)
2013. jan. 25. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!