Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok nekem?

Milyen telefont ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

20-25k huf-ért vennék egy érintőképernyős mobilt és amiben van wifi és bluetooth + a kamerája legalább 3-4 megapixeles

és ha lehet sony ericcson legyen

meg legyen hozzá fülhallgató is vagy az már alap, minden telefonhoz van? :D

ilyen telefont lehet kapni ennyiért?

ja és lehet a telókra másik rendszert tenni?

win7-et vagy androidot?

2011. jan. 10. 19:36
1 2
 11/11 anonim válasza:

húú idegesítőőő...

nah figyelj: Először is ennyi pénzért ne várj a fönt említett követelményekhez méltó telót.

a másik: Értsd meg, hogy nem lehet rápakolni másik op rendszert, maxi 1 igen komoly informatikai tudással rendelkező ember, de ő nem kérdezne ilyesmit amit te magyarul te az életbe nem csinálod meg. Ja és ne feledd ha valamit össze is tudnál kutyulni akkor is cum*endáré mert a garidnak annyi és ne feledd, hogy soha nem lesz olyan jó a felhasználói élmény mint az eredeti op rendszerrel mert az nem arra a telóra való.

nem akarok paraszt lenni meg minden szóval ne érts félre de szerintem kicsit többet szánj a telóra HA ilyen igények szükségesek neked.

2011. jan. 10. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!