Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok nekem?

Milyen telefont ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

20-25k huf-ért vennék egy érintőképernyős mobilt és amiben van wifi és bluetooth + a kamerája legalább 3-4 megapixeles

és ha lehet sony ericcson legyen

meg legyen hozzá fülhallgató is vagy az már alap, minden telefonhoz van? :D

ilyen telefont lehet kapni ennyiért?

ja és lehet a telókra másik rendszert tenni?

win7-et vagy androidot?

2011. jan. 10. 19:36
1 2
 1/11 bp1985 ***** válasza:

"20-25k huf-ért vennék egy érintőképernyős mobilt és amiben van wifi és bluetooth + a kamerája legalább 3-4 megapixeles "

Ilyen nincs. 20-25 ezerért normális telefont nem kapsz, főleg nem érintőset wifivel... Valami szutyok biztos van használtan, de új ennyiért nincs. De van, az s5230, de abba wifi sincs, ráadásul 2 ft-ot nem ér.

A telefon nem pc, hogy cserélgesd rajta az oprendszert.

2011. jan. 10. 19:38
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát az elvárásaidhoz legközelebb a Samsung Monte (okos és könnyű oprendszer, gps, wi-fi, bluetooth, 3 mp-s kamera, stb...) áll, amely még megvásárolható az olcsobbak közül, mivel tudásban és minőségben is rendben van. Nem Sony Ericsson, de sztem az utobbi időben a Samsung mintha kicsit többet nyujtott volna nekünk, mint a Sony.
2011. jan. 10. 19:41
 3/11 A kérdező kommentje:

ezt egy fórumon olvastam

Windows Phone 7 minimum gépigény:

* Capacitive Touch: 4 or more contact points

* Sensors: A-GPS, Accelerometer, Compass, Light, Proximity

* Camera: 5 megapixels or more, Camera with a flash and dedicated camera button

* Multimedia: Common detailed specs, Codec acceleration

* Memory: 256 MB, 8 GB Flash or more

* GPU: DirectX 9 acceleration

* Processor: ARMv7 Cortex/Scorpion or better

* 2 screen sizes: 480×800 WVGA, 480×320 HVGA

* Keyboard: Optional

* Hardware Buttons: Must be fixed on the face

Ha a telód nem felel meg a fenti követelményeknek akkor felejtős WP7.

szóval csak fel lehet telepíteni más oprendszereket telóra :D

2011. jan. 10. 19:47
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen, de alapból teszik a telefonokra az oprendszereket, és számodra le van tiltva, hogy mást rakjál. Hanem eluszott mint a garancia, mint a gördülékeny és megfelelő felbontású felhasználás.
2011. jan. 10. 19:54
 5/11 bp1985 ***** válasza:
Az egy dolog, hogy mit írnak le, meg mit lehet. Leírhatok én is bármit. Elvileg hd2-re fel lehet rakni az androidot, csak működni nem működik. A telefonárhoz pedig még egy 20-ast rakj hozzá, akkor már talán van valami.
2011. jan. 10. 20:01
 6/11 A kérdező kommentje:

más meg azt írta hogy reméli felmegy az omniára a win7

meg az előző szövegben amit másoltam minek írták volna ezt ha nem lehet mást rátelepíteni?

"Ha a telód nem felel meg a fenti követelményeknek akkor felejtős WP7. "

vagy csak álmodták ezt??? xD

2011. jan. 10. 20:02
 7/11 anonim ***** válasza:
25 ezerert nem kapsz normalis telefont es ne okoskodj mert ugysem fogod tudni ratenni a mas oprendszereket! Az omniara max azert m ert azon is windows mobile van...de ezekre nemfogod tudni foleg egy 25 ezresre!
2011. jan. 10. 20:03
 8/11 A kérdező kommentje:

az ncore tracker fórumán írták ezt

csak nem hülyeség

2011. jan. 10. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Azért mert az OMNIA-án Windows Mobile 6.5 van. És ha a telefon megbirja, akkor rá lehet telepiteni, az új Windows Mobile 7-et, mert az a 6.5 továbbfejlesztése, tehát nem más oprendszer. Úgyanigy lehet frissiteni az Android 2.1 -es telefonokat 2.2-sre. De Androidosra nem tehetsz Windows Mobile-t, vagy egy Samsung bada-s telefonra Androidost. Kapisgálod?
2011. jan. 10. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:

20 ezerért keresel érintős,wifis,4megapixeles kamerával rendelkező telefont???

ember, manapság ennyiért nemhogy ilyet de egy alap telefont is alig kapsz...nagyon nem vagy tisztába az árakkal....szerintem spórolj még hozzá legalább ugyenennyit..

2011. jan. 10. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!