Szerintetek melyik telefont vegyem meg? Sony Ericsson x8 vagy Samsung galaxy 3, És hogyha egyéb különlegességet tudtok leirhatjátok
nha te nagy telefonboltos...a "nem hiába kapacitív" kijelentéseddel elástad magad...az xperia x8 talán nem kapacitív?
egyébként meg az x8 48k,a syxalag meg 55k újonnan...azthiszem azért ez is számít...
igen elnézést,azt ott tényleg elírtam,mivel közben egy syxalagos kérdésre is válaszoltam,na de csak annyit tévesztettem el,hogy egy hármas helyett egy es betűt írtam...de az árat viszont jól írtam...
nem volt arról szó,hogy az x8 nem kapacitív,de a "nem hiába kapacitív" megjegyezésed,azt hiszem nem csak nekem utal arra,hogy úgy véled,hogy az x8 nem kapacitív...
én nem vagyok telefonboltos,szervízes vagy akármi...de mind2 telefon volt már a kezemben (nem kis időre),és szerény véleményem szerint,a galaxy 3 kijelzője érzékenységre elég rossz lett.nekem teljes mértékben rezisztív hatást nyújtott...az xperia viszont szerintem ennél jóval jobb...kijelzőt tekintve a galaxy 3 csak a mérete miatt veri az x8at...
a több kakaó van benne viszont tényleg igaz,de az sem olyan hú de nagy előny...
x8: 600mhz,168mb ram,256mb rom
galaxy 3: 667mhz,256mb ram,512mb rom
ha jól tudom ezek a paraméterek vannak a két telefonnál...
szerintem azért ez nem olyan nagy különbség...de ez csak személyes vélemény(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!