SE Xperia x8 Android 1.6ról 2.1-re?
Az lenne a kérdésem mert sokféle infót olvastam ezzel kapcsolatban de mindegyik másféle volt így tisztán szeretnék látni, tegnap vettem kézbe az Xperia X8-asomat amit a Vodafone-nál vettem és a Sony Ericsson honlapjáról akkor le lehet tölteni azt a frissítést amit ott kínálnak? vagy az csak a kártyafüggetlen telefonokhoz van és majd a szolgáltatótól kérdezzem ezt hogy mikor lesz frissítés?!
http://www.youtube.com/watch?v=GPCTw_g1ja8&feature=player_em..
itt 2:36-nál látjátok azt írja hogy válasszam a connect your phone lehetőséget igen de olvastam olyat is hogy miközben frissítem ki KELL kapcsolni a telefont ez igaz vagy sem? Maradhat bekapcsolva? Tényleg kezdő vagyok a témával kapcsolatban:). Előre is köszönöm a válaszokat.
Tedd fel a szoftvert amivel szinkronizálni lehet a telót. Dugd rá a drótra, kattints a frissítésre. Ennyi.
Ha nem megy vidd be a Vodába, 5 perc alatt megcsinálják
nehogymár ezzel odaállíts.
pc companiont tedd fel amint rádugod már visit hogy elavult a szoftver. követed az utasitásokat ami semmi extra és kész is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!