Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet sciphone i9+++ típusú...

Lilu8989 kérdése:

Lehet sciphone i9+++ típusú telefonba témát rárakni?

Figyelt kérdés
témákra gondolok:D
2011. jan. 10. 11:41
1 2
 1/13 anonim válasza:
kínai másolatokra nem szoktak általában témát gyártani :S nekem i68-am volt és egy darab téma nem volt rá :S
2011. jan. 10. 11:52
 2/13 anonim ***** válasza:
A telefonba rá nem tudsz téma témát rakni. Annyira sajnálom.
2011. jan. 10. 12:19
 3/13 anonim ***** válasza:
ilyen telefonról még nem is hallottam...:S
2011. jan. 10. 17:51
 4/13 A kérdező kommentje:
rosszul írtam akk,témát rátelepíteni:D
2011. jan. 11. 13:04
 5/13 Fkris ***** válasza:

Már megbocsáss, de ezekre a kínai sz@rokra nem lehet tennis semmit.

Főlegnem témát:D

Örülj amíg megy:P

2011. jan. 13. 23:18
 6/13 A kérdező kommentje:
az nem igaz hogy semmit:d "könyvet" is rakhatok rá,videokat,képeket zenéket.játékokat stb:d és fog működni:D hihi.amugy köszi a hozzászólásod:d
2011. jan. 13. 23:25
 7/13 perettyó ***** válasza:
vannak elvetemült kinai meg koreai programozók akik csinálnak hozzá témákat de ezek általában kinai kriksz kraksz oldalakon vannak és ott egy rosz katintás egy olyan bannerra azt szia op rendszer heló forma c vel sem törölhető vírus
2011. jan. 14. 10:45
 8/13 anonim ***** válasza:
Játékot?Hűha,és még véletlenül se szaggat ugye?Meg véletlen nem dob ki 2 perc után játékhibával?Laza 2 hónap alatt játékot sem lehet rá rakni mert hibaüzenettel kidob(VOLT tulaj)
2011. jan. 14. 11:10
 9/13 anonim ***** válasza:

"és ott egy rosz katintás egy olyan bannerra azt szia op rendszer heló forma c vel sem törölhető vírus"

De okos vagy, nem kell hülyeséget beszélni.

Mérnök-Informatikus vagyok és azért nem olyan egyszerű elkapni egy vírust főleg ha az ember Windows 7-et használ. XP meg no comment biztonság terén. :(

Ha meg el is kaptad 99%, hogy le lehet törölni egy vírussírtóval.

2011. jan. 14. 11:11
 10/13 anonim ***** válasza:

"Mérnök-Informatikus vagyok és azért nem olyan egyszerű elkapni egy vírust főleg ha az ember Windows 7-et használ. XP meg no comment biztonság terén. :("

Xp-n kevesebb vírust kaptam el mint Windows 7en.

2011. jan. 14. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!