Mennyi idő alatt szoktátok meg az Android OS-t?
Figyelt kérdés
Galaxy S-t tervezek venni, de még nem volt olyan telóm amin android volt..nem bonyolult? hamar rá fogok jönni?2011. jan. 9. 17:51
1/5 anonim válasza:
Én is igy voltam. Vaciláltam a Nokia N8 és a Galaxy S között. Addig, mig be nem mentem a shop-ba és meg nem tapasztaltam, hogy mennyivel is szebb a képe a Samsung-nak. Na és mihelyt megláttam, hogy az N8-ra is azt az ocska Symbiant tették fel, amivel megölték az idegeimet a volt 5800-mal, elhatároztam változtatunk. Megvettem az Android-os Galaxy S-et. Kellett egy negyed óra, mig bejártam az a telefon naggyát, de leesett az állam. Amien okos, pont annyira könnyű kezelni. Tényleg semmi nehézség, csak kell egy stabil újj és egy olvasni tudó szem. Azután minden megy mint a karikacsapás. Ami a legjobb, hogy az alkalmazásokat is egyszerüen teheted fel, töltheted le a telefonra, mig én a Symbiannal eddig órákat kinlodtam...Na meg netezésnél és film nézésnél leesett az állam, h bazzeg, ennek szebb képe van mint az LCD TV-nknek. Nagyon jó telefon és az oprendszert is csak ajánlani tudom.
2/5 anonim válasza:
másodpercekben nem mérhető idő alatt!
3/5 anonim válasza:
Én HTC Desire HD-t vettem.Elsőre ahogy kézbe vettem oylan 10 perc után azt mondtam:baz*meg ez okosabb mint én.De már megtanultam hogy uralkodjak rajta..;):D.Nekem bejött de kur*ára.
4/5 anonim válasza:
Nekem első androidos telóm egy Dell Streak volt. Amilyen bonyolultnak tűnik, annyira könnyű megszokni. Pár perc után úgy kezelte az 5 éves húgom is mintha azzal született volna.
5/5 anonim válasza:
nekem ugyan nincs androidos telóm (majd lesz xD ), de a haverom gt540-ét mér profibban kezelem, mint az én gd510-emet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!