Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyit kellene még rákölteni...

Mennyit kellene még rákölteni egy GSM Szervízben?

Figyelt kérdés
[link]
2011. jan. 8. 19:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Mire?

Ez egy halom szemét.

Ennyi erővel vehetnél egy sim kártyát, hogy egy szervízben építsenek köré telefont...

2011. jan. 8. 19:10
 2/7 A kérdező kommentje:
kijelző kell hozzá meg sim tartó és függetlenítés..
2011. jan. 8. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
Annyit, amennyiből veszel egy normális Samsung okostelefont...
2011. jan. 8. 19:13
 4/7 A kérdező kommentje:
persze.. higyjem el? :O :S
2011. jan. 8. 19:15
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem legalább 40 ezer forint! és akkor még nem biztos hogy működik is
2011. jan. 8. 21:16
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen és akkor is benne egy fakó TFT képernyő van. Hidd el nekem abból normális telefon olcsón nem lesz. Csa knem értem mi ez az IPhone mánia?? Túlárazott termék az egész, amely igaz h jó, de az árát messze nem éri meg. Lehet h menő is, de attól amiért IPhone-od van, ugyanolyan bunkó lehetsz a szemembe, hogyha úgy viselkedsz. Ha annyi pénzem se vennék Apple terméket. Nem tudom a sok fannak mi éri meg benne??!! Inkább nézzél egy szolidabb, de használható és tartós telefon után....
2011. jan. 8. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezt, még egy szervizesnek sem nagyon éri meg vásárolni. Igaz adnak el az aukciós oldalakon jókat is, de sosem értem meg, hogy mire jó az, hogy valami, nem használható cuccost szeretnének eladni.
2011. jan. 13. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!