Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ezt hogy lehet megoldani?

Ezt hogy lehet megoldani?

Figyelt kérdés
amikor telefonon netezem és egy ideig nem nyúlok hozzá belépve marad, de amint akarok rajta csinálni valamit újra kell csatlakozni a nethez. viszont nekem minimum 1 óráig hálózatban kéne maradnom folyamatosan úgy, hogy nem nyúlok hozzá. t-mobile-os vagyok.
2011. jan. 8. 18:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez attól függ, hogy mobil netet használsz vagy wifi-t..

Mivel ha wifi-t, akkor be lehet állítani (legalábbis nállam), hogy kikapcsolom az energiatakarékosságot, így csak akkor kapcsolódik le a netről, amikor én mondom neki..

2011. jan. 8. 19:46
 2/5 A kérdező kommentje:
mobil netet
2011. jan. 8. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem tudom.. :(
2011. jan. 8. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
azért köszi:)
2011. jan. 8. 20:35
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez attól van, hogy amikor felkapcsolódva maradsz, akkor ugye lefoglalsz egy cellát. Mikor a szolgáltató látja, hogy foglalod a cellát, de nem generálsz adatforgalmat, bizonyos idő elteltével, automatikusan ledob. Végül is a t-mobile szemponjából ez teljesen normális.
2011. jan. 8. 21:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!