A Galaxy 3 inkább nőies vagy férfias telefon vagy mindegy?
Figyelt kérdés
Szerintetek jó kis telefon? a válaszokat előre is köszönöm2011. jan. 8. 17:33
11/23 anonim válasza:
Ház messze nem. A htc HD7-nél sokkal minőségibb és szebb képernyőjű a Samsung OMNIA 7. És amig a piacon van Samsung GALAXY S, addig a htc Desire-nek semmi esélye a Number1 cimre! :) Am nem ez volt a kérdés, ezek a telefonok, messze nem egy árkategoriák az általad emlitett telefonokkal. Azok a jobb Samsungokat kéne verjék, csak sajnos nem tudják sem képernyp szépségben és minőségben, sem design-ban, sem tudásban és kakaóban..
12/23 A kérdező kommentje:
hát szívem szerint galaxy s de hát ahoz kell azért egy kis suska így hát meg elégszek a kicsi tesójval is
2011. jan. 10. 20:32
13/23 anonim válasza:
Vegyed nyugodtan, mert az árkategoriájában a legjobb.(egyike a legjobbaknak, hogy ne sértsem meg az X8 tulajokat)
14/23 anonim válasza:
kicsi a kijelző felbontása (lg kp500 szint), ezt leszámítva "jó kis telefon".
én inkább blade-et vennék.
15/23 anonim válasza:
Messze nem KP500 szint. Amugy az IPhone 4 kijelzője is nagyobb felbontású a Galaxy S-énél, mégis a SuperAMOLED képernyő messze veri az IPhone4 képernyőjét, mind szépségben, mind képélményben. Tehát felbontásra messze nem lehet adni, mert attól még a szem láthatha sokkal szebbnek.
16/23 anonim válasza:
Nem beszélve arról, hogy az LG KP500 262ezer szinű a képernyője, mig a Galaxy 3-nak 16 millió szinárnyalata van. :)
17/23 A kérdező kommentje:
szerintem ne hasonlítsuk a lg kp500hoz a samsung galaxy 3at!!:D
2011. jan. 10. 21:21
18/23 anonim válasza:
Nem is lehet. Ez elméleti képtelenség. :D:D
19/23 anonim válasza:
nem tudom mit nem értetek. a felbontásuk ugyanakkora. ha nem hiszed, nézz utánna (240x400).
nem azt mondtam hogy egy szint, mert persze hogy nem az.
20/23 anonim válasza:
TUDJUK EMBER, DE ELMAGYARÁZTAM AZ IPHONE4 ÉS A GALAXY S PÉLDÁJÁVAL, HOGY MIÉRT NEM ADOK A FELBONTÁSRA. FŐLEG HA SZINMEGJELENITÉSBEN 15MILLIÓ 680 EZERREL TÖBB SZIN VAN AZ UGYANOLYAN FELBONTÁSUBAN.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!