Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek melyiket vegyem...

Szerintetek melyiket vegyem meg? Az LG GS290-ET vagy a SAMSUNG S5230-at? és miért?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 15:51
 1/7 anonim ***** válasza:

Hát dönsd el: LG : [link]

S5230: [link]

2011. jan. 8. 16:54
 2/7 anonim ***** válasza:
H öszinte legyek eggyik sem jobb a deákné vásznánál. Naponta javitok ugy GS290-est, mint S5230-as telefont. Öszintén szólva mégis a Samsung jobban tetszik, a maga kategoriájában. A TouchWizz egy nagyon jól megalkotott oprendszer, amelyet könnyű kezelni és nagyon barátságos. A képernyője valamivel szebb és strapabirobb mint a LG-jé, de mind2 készülék képernyőjével rengeteg baj van. Mégis úgy érzem, hogy annyi pénzért megéri megvásárolni egy ilyen telefont, amely hamar a barátod lehet. Oprendszerileg nagyon kevés készüléket hoznak vissza a Samsungból, bizton állithatóm, hogy az oprendszerje jobb és megbizhatobb mint az LG-jé. Elismerem, hogy az LG is egy kicsi ügyes telefon, mégis olyan játék telefon érzete van. A 2 közül a Samsung biztosan komolyabb készülék, már a fogásából érezhető, nem recseg, ropog, mint a műanyag beütésű LG, hanem nagyon jól összevan szerelve. De ismét hangsulyozom, mig valami degenerált le nem szól, egyik telefon sem hibátlan, de az anyagiak miatt kompromisszumot lehet kötni vele. Komolyan mondom, hogy a Samsung jobb valamivel az LG-nél, főleg strapabiró kinézetére, képernyőre és oprendszerileg. És nyugodtan veheted h egy szaki mondta ezt, nem holmi LG vagy Samu rajongó, aki azért ajánla és pocskondiázza a többit, mert neki olyan van.
2011. jan. 8. 17:12
 3/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a választ! ezen el fogok gondolkozni de én még mindig azon vagyok h lehet hogy aZ LG-t fogom megvenni én csak anyit szeretnék megtudni h ha mégis az LG-t veszem hogy az nem-e egy rakás sz*r ahhogy egyes emberek mondják a neten
2011. jan. 8. 19:19
 4/7 anonim ***** válasza:
KP290?? Te öszintén láttad élőben azt a telefont?? Fogtad a kezedben?? Pont mintha a 2 éves kistesód telefonját vetted volna el. És el kell szomoritsalak. Egy nagy rakás szar úgy ahogy van. A külseje müanyag, ami ráadásul recseg, ropog (ellenbe a Samuval ami fémmel komponált és kifogástalan összeszerelésű). Menűje rengeteget akadozik és lefagy. A képernyőnek adok egy olyan 3-4 hónapot és betörik. Szóval legyen eszed és ha már ilyen olcsó kategoriás telefont veszel, nehogy egy játéktelefont vegyél, ami a minőségtelenség és használhatatlanság non-plus-ultrája....A 2 közül mindenképp a Samut vedd, ami szintén nem tökéletes, de legalább használhatobb és tartosabb mint az LG KP290-es. Én ha az LG igazgatója lennék, piacra nem dobtam volna azt a telefont. Miért? Szted jól néz ki?? Szted tud vlmit?? Szted tartós?? Álomvilágba élsz, amiből fel kell ébresszelek és bocs ha durván. Ocsak kinézetű, amihez senki nem nyulna szivesen hozza, tudni tud, azt mit egy jó standard Nokia, tartós...itt röhögésembe lefordultam a székről....Nehogy pénzt adj ki olyanra! Komolyan beszélek, nem csak verem a nyálam. Annál már tényleg jobb az S5230-as is.
2011. jan. 8. 19:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah. És mondj egy okot, amiért az LG-t választanád?? És ne gyere olyanokkal, hogy mert az LG jobb mint a Samsung, mert azoktól megyek le hidba. Olyant csak az mond, aki még nem látott hibás telefonok besorolását és nem tudja h a Samu a világ 19. legértékesebb, legelismertebb és legmegbizhatobb márkája...holott az LG, a SONY, a Panasonis és egyéb felénk menő cucc fel sem került a top100-ba, ebben a listában.
2011. jan. 8. 19:33
 6/7 bp1985 ***** válasza:
100%
Valami telefont vegyél ezek helyett.
2011. jan. 8. 19:37
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

LG GS290 inkább bár kb egy 10-essel olcsóbb mint a Samu.

2 év garancia úgyis van rá.

2011. jan. 9. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!