Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha mindent úgy csinálok ahogy...

Ha mindent úgy csinálok ahogy a leírásban van akkor lehet valami baja a telefonomnak?

Figyelt kérdés
Most frissítem a GT540-emet 2.1-re
2011. jan. 8. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha tényleg mindent úgy csinálsz akkor nem igazán lehet gubanc. Ha ráadásul még hivatalos program segítségével csinálod akkor meg egyáltalán nem lehet probléma. Csak arra figyelj, hogy az aksi fel legyen töltve.
2011. jan. 8. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:

csak az a baj hogy a leírásban nem találtam a telefonomat a támogatott típusoknál. megnéztem és olyan nem volt ott hogy T-Mobile GT540 csak pannon-hoz vodafonhoz mindenhova oda volt írva kivéve ehhez nem.

Akkor most én tudom frissíteni?

T-mobile-os vagyok és a telefonom verziója V10D

2011. jan. 8. 15:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy elnézegettem 1-2 oldalon sokan panaszkodnak, hogy nem nagyon akar működni az LG PC suit programja frissítés tekintetében.

Esetleg próbáld meg a Beállítások->telefon információ->szoftverfrissítés résznél. Wifivel kapcsolódj egy hálózathoz, mert különben zsebbenyúlós lesz a frissítés.

Ha egyik se megy még mindig ott van a lehetőség, hogy rootolod és felteszel egy főzött romot.

2011. jan. 8. 16:15
 4/4 A kérdező kommentje:
de még 2 év garancia van rajta
2011. jan. 9. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!