Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kinek milyen véleménye van a...

Kinek milyen véleménye van a HTC telefonokról? és azon belül hogy melyek a legjobbak?

Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 09:52
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
De ismét hangsúlyozom, hogy ez a te döntésed. De én annyi pénzért biztos nem vennék egy olyan fakó képernyőjű telefont, amely még ráadásul gyakrna lefagy vagy nagyon lelassul a processzor miensége miatt...
2011. jan. 8. 16:27
 12/15 A kérdező kommentje:
Értem hát nem tudom még gondolkodom meg még várok is egy kicsit mert 2 hete új telefonok vannak de azért köszi mindenkinek
2011. jan. 8. 16:44
 13/15 anonim válasza:
első válaszoló szerintem nem nagyon ért a telefonokhoz :D Nézz meg egy HTC Desire HD-T vagy egy HD2-t utánna mint hogy a samsund jobb, nekem már sok htc-m volt (nem wildfire szintűek) és főleg az AMOLED kijezősök nagyon szépek, és a kapacitív kijelzősök nagyon is érzékenyek, én inkább jobban szerettem a rezisztíveket ceruzával nyomkodni.
2011. jan. 8. 22:20
 14/15 A kérdező kommentje:
Akkor te melyeket ajánlod?
2011. jan. 9. 10:20
 15/15 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló nagyon is ért a telefonokhoz, mert egy vodafone shopban dolgozik Székesfehérváron. Igen, néztem a htc HD2-t és a htc Desire HD-t, és be is linkeltem egy oldalt, ahol összevetik a képernyőket. Engem mindenféle bunkó htc fanok ne osszanak ki, amikért rajonganak, mert nekik olyan van, mert magasról leszarom, kinek milyen telefonja van, de ami jó, azt el kell fogadni...Egy szóval nem mondtam, hogy probléma lenne a htc-vel, csak leirtam, hogy szar a képernyőjük. És Amoled-ben sem m1, hogy vlmi kinai beszállitó csinálja, vagy maga a Samsung....
2011. jan. 9. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!