Kinek milyen véleménye van a HTC telefonokról? és azon belül hogy melyek a legjobbak?
Személyes véleményem, hogy jó telefonok, de azért az árért messze nem a legjobbak. Már mikor a kezembe veszek egy htc-t, nagyon kifogásolom a képernyők szépségét és érzékenységét, amely igazán fontos lenne egy okostelefonban. Ilyen téren a Samsungok SuperAMOLED képernyőkkel sokkal jobbak, messze verik szépségben és képélményben még az IPhone4-et is(hangsulyozom képélélményben és nem felbontásban!). Szoval ezzel már uszott a htc márka telefon vásárlásnál. Amit meg kell hagyni, hogy nagyon jól össze vannak rakva, mondjuk azért a HD7 messze elmarad az OMNIA 7 mellett. Ha a legjobbról beszélünk, akkor talán a Desire és a HD széria ami szóba jöhet. Sajnos mindkettönek a Samu olyan konkurenseket adott, amelyet még a nagy htc fanok is be kell valljanak, hogy jobbak. Sztem ha ennyi pénzt kiadsz telefonra, akkor vegyél olyant, amely gyönyörű képet ad, nagyon gördülékeny. Én, mint htc tulajdonos (Desire) be vallom, h az Android szuper, csakhát mind játéknál, mind netezésnél a képernyő elég silány. Ha ma vennék telefont, Samsung -Galaxy S-t vag -OMNIA 7-et vennék. Az az igazság, hogy a barátaimmal is összetéve az én kicsi Desire-m alul maradt, a nagy Samukkal mind gyorsaságban, mind szépségben és hát igaz elég müanyag a Galaxy S, de nagyon jól összevan rakva. Megkérk minden htc fant, hogy mielött beszólna ezért a rövid ismertetőért, menjen el a boltba és probálja ki a Samukkal együtt a htc-ket és utána jöjjenek nyálat verni. Am én csak ajánlom mert nekem nem volt problémám vele, de azért a hiányosságok érezhetők, mert eléggé igényes vagyok. Ja és nézzétek meg a videót, ahol látszik, hogy a fekete az hol kezdödik és az érzékenység is milyen kéne legyen 2010/2011-ben.
Ezt a Videót nem nagyon értem amúgy Htc desire hd vagy Samsung Galaxy S között gondolkodom
Amúgy köszi az indoklást
Azért HTC sem szar, de a multitouch-ban galaxy s tényleg jobb.
Egyik telefonnal/márkával sem jársz szarul.
A te döntésed. Senki nem eröltet rá semmire, csak probáltunk arra utalni, hogy a Samsung jobb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!