Hogy lehet beállítani mobilra az ingyen Facebookot?
Figyelt kérdés
T-mobilos vagyok, nem tudom, ez számít-e.2011. jan. 7. 10:18
1/10 anonim válasza:
1000. ilyen kérdés. Még jó h számít mivel csak a t-seknek van ingyen a facebook.
0.facebook.com
2/10 anonim válasza:
Működő és aktív internet csomaggal semmit nem kell beállítani csak a 0.facebook.com cimet beírni.
Ingyenes facebook az alábbi esetekben nem működik:
-nem gyári készülékböngésző
-facebook alkalmazáson keresztüli belépés
-wap elérés esetén, wap-os készüléken
-blackberry készüléken
-relaxNet előfizetéssel
-wifin keresztül
3/10 A kérdező kommentje:
Első, ÉN nem ülök egész nap a net előtt, tehát nem tudom, hogy miért kéne ilyen egyértelműnek lennie.
Mi az, hogy gyári készülékböngésző?
2011. jan. 7. 13:02
4/10 bp1985 válasza:
De gondolom olvasni tudsz, és le van írva, hogy használd a keresőt. De ha nem tudsz olvasni, akkor facebook sem kell neked.
5/10 anonim válasza:
Gyári készülék böngésző az ami a készülékben van alapesetben.
Nem gyári az amit te magadnak telepítesz rá, pl. OperaMini.
6/10 anonim válasza:
első vok. Én se ülök a net előtt egész nap csak legörgeted az oldalt ott az a nyomorult kereső beírod és elődob 100 ugyan ilyen kérdést felesleges feltenni 101.nek is. Sőt még plusz infokat is megtalálsz.
7/10 anonim válasza:
8/10 A kérdező kommentje:
sikerült megcsinálnom:-)
2011. jan. 8. 18:30
9/10 bp1985 válasza:
Remélem nobel díjat nem akarsz érte:)
10/10 A kérdező kommentje:
hát...majd meggondolom:-)
2011. jan. 9. 17:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!