Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem játssza le sorban a...

Miért nem játssza le sorban a memórikártya zenéit az Lg Shine (KE970)?

Figyelt kérdés

Az lenne a problémám hogy a telefon memóriájában található zenéket lejátssza egymás után, de a külső memóriás zenéket nem viszi tovább. Lemegy egy zene és megáll. Ilyenkor a következőre kell lépnem és play. Pedig be van állítva: "Lejátszási mód" --> Összes lejátszása

Ötlet?

2011. jan. 6. 19:12
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is lg shineom volt, 1 hónapja cseréltem le...nekem is csinált megmagyarázhatatlan dolgokat, szerintem ez is egy ilyen...pl ok nélkül mindenféle mappákat hozott létre hülye összevissza betűkkel, gondolt egyet nem ébresztett stb
2011. jan. 6. 21:59
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszi a választ.

Én 2 napja vettem és nagyon tetszik, de elég idegesítő így zenét hallgatni... pedig főleg ezért vettem :S

2011. jan. 7. 08:41
 3/4 anonim válasza:
Hát nekem is így volt az elején. Aztán valahogy sikerült átpakolni a zenéket az MP3 mappába. És ott meg lejátszotta rendesen. Nekem viszont az a bajom, hogy amikor benn van a memo kártya és bloototh-hal próbálok rá zenét tenni, akkor az alap memora akarja rátenni, és mindig kiírja hogy az tele van. Azt hol kell beállítani, hogy ne az alapra akarja?
2011. máj. 15. 17:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Fúú bocsi, de én nemtudom :( Már nincs meg a Shine-om, most Samsung Champ-em van. És nem bántam meg h lecseréltem az Shine-t. Jól néz ki, de elég ratyi :S
2011. máj. 16. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!