Nekem egy LG GS290-es telefonom van. Sajnos sokszor csinál olyat, hogy megakad egy zene közepén és továbbugrik a következőre és olyan is van, hogy le se játssza. Ez mitől van és mit tehetek én?
Hát figyelj, az a telefon tele van hibákkal.
Ne lepődj meg, ha lesz ennél még durvább is.
Hogy mit tudsz csinálni vele? Te semmit. Rárakhatsz esetleg másik zenelejátszót, bár zárt rendszerűre kicsit nehéz lesz normálisat találnod.
Remélem, legközelebb jobban átgondolod a telóvásárlást, és jó tanulság lesz ez, hogy olcsó tapis telefont nem veszel többet... :/
Ne érts félre, nem úgy értettem, hogy vegyél csúcskategóriásat, csupán azt szerettem volna mondani ezzel, hogy olvasgass utána neten, mit írnak róla, és hogy érintőkijelzős telót 20 alatt/körül ne igazán vegyél szerintem. :)
"Csak" ez a problémája? Mert ha nem, akkor vidd vissza garanciába, vagy ha ez a dolog nagyon zavar, amit meg is értek, akkor szerviz.
Egyébként a zenéknél nem tudod hallgatni? Mármint a mappában.
Úgy értettem, hogy nem a zenelejátszóban hallgatnál zenét, mert gondolom, ott van ez a probléma, hanem a mappákban, ahol a zenék vannak. :)
Ha mindenképp érintőkijelzőset szeretnél, én a Vodafone 858-at ajánlanám. Kapacitív kijelzője van, Android operációs rendszerrel, WiFivel, azonban kisebb a kijelzője.
De az LG-nél mindenképp jobb!
A Vodánál 23 ezer magyar forintot kóstál. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!