Most kaptam egy samsung s5230ast. Elég ha veszek rá egy kijelzőfóliát vagy ajánlott a tok? Tapasztalatok? Többi lent.
Nekem másfél éves, nincs tok, csak nem rakom kulcs mellé a telefont.
Nem karcos.
Összehasonlításul. A kijelzővédő fólia 3 darab egy ezres (vagy ilyesmi).
A touch panel ezeröt. Öt perc a cseréje.
Ezért szerintem a fólia csak pénzkidobás, használattól függően pár hónap és cserélheted, mert az viszont karcolódik ha olcsót veszel.
A drága nem karcolódik, csak sokba kerül. Akkor inkább lesz@rom, Lecserélem a touch-ot.
Amúgy grafitceruzával szoktam bökdösni (nem hegyessel), nem karcol, ha marad is nyoma, letörölhető.
az érintö panel cseréje nem jár garancia vesztéssel de ha batartasz pár szabályt akkor nem fog karcolodni
1.sose rakd kulcs mellé
2.ha törölgeted valami puha rongyal tedd de nézd meg hogy nincs e esetleg valami élesebb apró müanyag vagy fém darab a kijelzőn mielött megteszed
3.nem dobálod
4.nem körömmel hanem inkább ujbegyel vagy ceruzával nyomkodod
tény hogy nem a legjobb anyagból van de ha vigyázol rá akkor max ott egy idő után ahol sokat nyomkodod ott lehet egy kis kopás
HeHe! Perettyó már megint olyan választ adott amivel jól kib@szol magaddal!
A touchpanel csere is garivesztéssel jár, ugyanis megbontod a készüléket.Bármilyen fizikai és/vagy szoftveres beavatkozás(mindkettő könnyen leellenőrizhető)azonnali garanciavesztést von maga után!
Bár lehet hogy a válaszoló úriembernek Uri Gelleres képességei vannak és hipp-hopp kicseréli a touch-ot bontogatás nélkül!?
Perettyókám itt szó sem volt szakszervízes cseréről!
Arról volt szó hogy az illető vesz a panelt és beledobja a készülékbe!Ugyanis neki olcsóbb így mint a fólia!
És te sem szakszervízes cserét írtál.
Egyébként szakszervízes csere nem két forint, csak a touc árán veszel egy másik s5230 as mobilnak látszó valamit, tehát nem ésszerű az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!