Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Djuice-os vagyok? Többi lent.

Djuice-os vagyok? Többi lent.

Figyelt kérdés

Több mint 4 éve lett véve egy sim kártya, amit most én használok, és Pannon GSM-es voltam akkor, de elvileg Djuice-os terifám volt. De most hogy a Djuice "kivált", akkor én most a Djuice-os vagyok, vagy csak simán Telenor-os (Djuice nélkül)?

Mert a Djuice küldött nekem már SMS-t, de olvastam hogy van valami korhatár, mert apám nevén van aki 45éves (és elvileg ez Djuice-nek már sok, én meg 14 (ez jó lenne, de nekem papírilag semmi közöm a kártyához)

Van olyan "csippantóm" is...

Akkor Djuice-os vagyok elvileg?

És amúgy menyibe kerül hogy át legyen írva az én nevemre?

2011. jan. 5. 19:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Nyáron átírattam a 20-as kártyámat 30-asra. Bementem a Pannonhoz, hogy szeretnék átmenni a T-Mobilhoz számhordozással. Kiállított valami szart és mennyek át a T-Mobilhoz. Azok belekötöttek, hogy nem jó, mer én Djuice-os vagyok, mennyek át a Djuice-ba. Onnan visszaküldtek a Pannonba, majd a T-Mobilba, majd megint a Djuice-ba végül má gépfegyverrel mentem be a T-Mobilba, hogy mostmár írják át, mer minnyá elmeek a Vodához.

Szal te nem Vodafonos, T-Mobilos vagy Pannonos vagy, hanem Djuice-os!

2011. jan. 5. 19:37
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor ezt nagyon nem vágom, mert valki meg ilyet írt hogy a Djuice a Telenor egyik kissebb válalata :S de akk az nagon bonyolult gondolom XD
2011. jan. 5. 20:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Menjél be a hozzád legközelebbi djuice caffeba, írasd át a saját nevedre a kártyát, de szerintem 900ft-be fog kerülni mert apud régen vette a kártyát és már az egy nem létező tarifacsomag. tipp [link]
2011. febr. 6. 18:57
 4/6 A kérdező kommentje:
a djuice cafe az már megvan (tudom holvan) de azért köszi, de a névátírásnál a kártyát is lecserélik? és gondolom, apám kell hozzá?
2011. febr. 7. 18:31
 5/6 anonim ***** válasza:
Elmúltál 14 éves akkor már lehet neveden a sim kártya. Apud nem kell hozzá csak a személyid meg a lakcím kártyád ja és a sim kártya. 10perc alatt megvan 5 aláírás és kész.
2011. febr. 9. 00:47
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi^^
2011. febr. 9. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!