A telefonom akksija 2-3 órát bír. Miért?
Figyelt kérdés
LG Kf750. Csak simán bekapcsolva ennyi idő után kikapcsol, ha ráteszem töltőre pedig pár perc alatt azt írja, teljesen feltöltve. Azt hittük tönkrement az akkumulátor, de ma vettem újat bele és ezzel is ugyanez a helyzet. Mi lehet a baj? Szoftverfrissítés segítene? Vagy teljesen tönkrement?2011. jan. 5. 17:17
11/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak: még nem, mondjuk igaz, hogy anno 1 éve kettérágta a kutya, de egyik ismerősöm meg tudta csinálni, összeforrasztotta a szálakat és két hőre táguló műanyag gyűrűvel vonta be. Új töltővel megoldódhat a gond?
Azért elviszem frissíttetni is sztem.
2011. jan. 5. 18:01
12/17 anonim válasza:
akkor próbáld meg egy új töltővel. Én így jártam az egyik akkus fúrómmal. Elszakadt a töltőkábel és akár mit csináltam vele nem lehetett normálisan feltölteni. Egy ideig ment, de nem bírta sokáig. Vettünk hozzá egy új töltőt újra működött. ha nincs otthon töltőd kérd el valamelyik ismerősödtől és próbáld ki. Ha így sem jó akkor vidd el.
13/17 anonim válasza:
3. vagyok.
Így, hogy megtudtuk, hogy sérült a töltő, így már nem biztos, hogy szoftveres problémáról beszélünk.
Én 60% esélyt adok, hogy a töltő a ludas, 39%-ot a szoftveres problémára. De még mindig van 1% esély más, hardveres problémára.
14/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a segítségeteket :)
2011. jan. 5. 18:52
15/17 anonim válasza:
Az új akksi még nem érte el a maximális hatásfokát, kell hozzá 4-5 töltési ciklus. Egy szoftverfrissítés valószínű, segítene a dolgon, akár az is, ha ugyanazt újrarakod. Megpróbálhatod kalibrálni is az akksit, sajnos a te készülékeden nem tudom, lehet-e, vagy hogy hogy kell.
16/17 bp1985 válasza:
Nem kell töltögetni az új akksikat, olvassatok már utána. Semmi különbség nincs az első, és az ötödik, vagy a századik töltésnél. Sőt, formázni sem kell.
17/17 anonim válasza:
Nem az "első töltéskor 16 órát a töltőn kell hagyni" sztereotípiát írtam, tényleg gyengébbek az akksik a használat elején. Formázás != kalibrálás, az intelligens akksikat lehet kalibrálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!