A ZTE blade jobban fotóz mint az Lg Gs290?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nem jó a fényképezője a blade-nek, de szeretném tudni hogy jobb-e, vagy még a gs290-nél is gyatrább? (egyépként ezzel sincs bajom szóval ha ugyanúgy fotóz az sem lesz baj)2011. jan. 5. 15:44
1/8 anonim válasza:
Csak jobban fotózhat mert a gs290-ben egy alap 2megapixeles kamera csücsül, a zte hátulján meg egy 3.2megás kandikál!
2/8 anonim válasza:
GS290-et még nem láttam, de a SonyEricsson W610i 2 megapixelese háromszor jobb képet csinál mint a Blade, ráadásul a Blade kamerája szinte használhatatlan, mivel nincs vaku. Legalábbis a W610-el a képek 60%-át vakuval csináltam. Dehát az LG sem vakus, ha le akarod cserélni, egy pillanatig se gondolkozz! :)
3/8 anonim válasza:
Jobban de ez árban is látszik, hisz kb 3-szor annyiba kerül.
5/8 anonim válasza:
GS 290 két hete volt akciósan 15k a T-mobilenál.
ZTE Blade meg 38k.
Mondjuk függetlenül biztos mások az árak.
6/8 A kérdező kommentje:
értem. hát elvagyok vaku nélkül is:) állataimról szoktam fotókat csinálni amiket feltöltök facebookra,meg néhány villantós rólam,tudjátok hogy megy! :D Ahhoz meg elég ezeknek a kamerája, a rossz vényviszonyokat photosoppal kijavítom. Volt hogy egy kép majdnem fekete fehér volt a rossz vényviszonyok között, 10 perc alatt olyat csináltam belőle,csak lestem! :D és az én LG-m kameráját képzajban nemhiszem hogy lekörözné bármelyik telefon :D:D 1épként nagyon szeretem az LG-met, mindenki rosszat mond róla, én szeretem. Lenne benne wifi, nem is gondolkoznék hogy lecseréljem
2011. jan. 5. 19:25
8/8 A kérdező kommentje:
nem is írtam hogy van benne XDXDXDXDXD csak azt hogyha lenne, nemakarnám elcserélni. -.-" szövegértés!! :D
2011. márc. 3. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!