Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy S vagy iPhone...

Samsung Galaxy S vagy iPhone 3GS/4?

Figyelt kérdés
2011. jan. 5. 15:39
1 2 3
 1/21 bp1985 ***** válasza:
Galaxy s.
2011. jan. 5. 15:49
 2/21 A kérdező kommentje:
mondjuk olcsóbb az tény és androidos de az iphone mégis többet tud nem??
2011. jan. 5. 15:54
 3/21 anonim ***** válasza:
Galaxy S. Olcsóbb is, és kevésbé vagy az alma rabszolgája. Értem ezt arra, hogy sokkal szabadabban kezelhető az Android, több mindennel kompatibilis.
2011. jan. 5. 15:54
 4/21 anonim ***** válasza:
Galaxy s! Én imádom! Karácsonyra kaptam és nagyon jó! A márketről rengeteg dolgot le lehet tölteni,és szabadabb vagy mint az iOS-nál. Én nem csalódtam, hogy megvettem. JÓl bírja az akuja (nekem 4 napig simán kibírta, pedig játszottam rajta HD avatar játékot is), gyönyörű filmeket tud lejátszani és a kamerája is jó (nekem nem hiányzik a vaku). Csak ajánlani tudom. :)
2011. jan. 5. 16:11
 5/21 anonim ***** válasza:
4 napig???
2011. jan. 5. 18:01
 6/21 anonim ***** válasza:
iPhone 4 =)
2011. jan. 5. 20:05
 7/21 anonim ***** válasza:
Igen, négy napig simán kibírja, én akkor tettem fel tölteni,mert akkor már alacsonyan volt az aku. Én mindenütt azt olvastam, hogy csak 1 napig bírja, viszont, ha beállítod energiatakarékossá, hogy ne fogyasszon annyi fényt (amit visszaállítok amikor akarok, fokozatosan) simán kibírja. persze ekkor nem abáltam halálra zenére, csak sms, játék, wifi és ebook olvasás volt, amikor egész délután HD játékokat játszottam, akkor előbb lemerült, de az én samsung galaxy s-em egészen jól bírja a közhiedelemmel ellentétben. :)
2011. jan. 5. 20:18
 8/21 anonim ***** válasza:

szinte hihetetlen amit irsz, kiváncsi lennék mások véleményére is.

ja és bocsi az offolásért.

2011. jan. 5. 23:31
 9/21 anonim ***** válasza:
Én sem hittem először és nem is számítottam rá, hogy ilyen sokáig kitart. Mindenütt azt olvastam, hogy egy napig sem bírja, erre nekem teljesen másképp reagál. Nem tudom, lehet, hogy az én galaxy s-em gyárilag van elrontva - pozitívan. :)
2011. jan. 6. 11:12
 10/21 anonim ***** válasza:
én már gondolkodom hogy lecserélem, mert az enyém max egy nap(24 óra), de akkor nem is játszom és nem is netezem rajta, max pár hívás. lehet iphone4 az jobban birja talán, nem tudom.
2011. jan. 6. 13:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!