Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Memóriabővítés, de hogyan?

Memóriabővítés, de hogyan?

Figyelt kérdés
LG Optimus GT540 mobilom van, de nem tudom hogy a belső memóriát lehet-e rajta bővíteni, vagy hogyan lehet azt megoldani, hogy ne a belső memóriára mentse a dolgokat,én ne is oda telepítse
2011. jan. 4. 21:00
 1/5 anonim ***** válasza:
Rootolni kell hozzá. Aztán meg tegyél fel egy főzött romot amiben van app2sd, meg a memóriakártára hozz létre egy ext3 partíciót. Vagy megvárod amíg lesz hozzá 2.2-es frissítés.
2011. jan. 4. 21:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem tudom, van-e rá 2.2, de ha nincs, akkor rootolni kell és utána tudsz a memóriakártyára telepíteni. Már amelyik programot lehet egyáltalán.
 3/5 anonim ***** válasza:
Fakkjú megelőztél:D
 4/5 A kérdező kommentje:
ÉN nem vagyok egy hülye ember, de nem tom hogy az első válaszoló miről beszél, de azért kössz. ;) és azt a root-ot hogyan kell csinálni???¿¿¿
2011. jan. 6. 21:47
 5/5 anonim ***** válasza:

[link]

Itt le van írva a rootolás menete, hogy kell partícionálni a kártyát és hogyan tedd fel és futtasd az app2sd scriptet.

2011. jan. 8. 01:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!