BrücknerSzilveszter kérdése:
Megéri ZTE Blade-t venni? (Többi alul)
Figyelt kérdés
Sziasztok.Érveket és Ellenérveket szeretnék kérni a ZTE Blade-ra, mert nagyon megtetszett,és biztos szeretnék lenni,hogy megéri megvenni. :) előre is köszi2011. jan. 3. 19:22
1/7 anonim válasza:
Nincs ellenérv. Vedd meg.
Annyit megér.
2/7 anonim válasza:
brutális felbontású !!!KaPacCtiV!!! kijelző, micro sd bővithetőség, használható kamera, A.gps, Android rendszer
kicsi készülékmemória
38eft most dominoba teljesen ujan annyit lazán megér
3/7 A kérdező kommentje:
köszi a kommenteket
2011. jan. 3. 19:46
4/7 anonim válasza:
Én maximálisan megvagyok elégedve az enyémmel, ennyi pénzért szinte ajándék...!
R03I
5/7 anonim válasza:
a kicsi készülékmemória nem probléma, a blade.modaco.com-on találsz hozzá custom ROM-ot, amiben van app2sd
Vedd meg, de nézd meg, nincs-e pixelhiba rajta, mert azt nem cserélik!
6/7 anonim válasza:
A pixelhibásat is cserélik,kötelesek tartalmazza a garancia!!!
7/7 anonim válasza:
Különböző verziókat hallottam a T-Pontokban, az egyik szerint minimum 3 pixelhibának kell rajta lennie, a másik szerint 50 cm-ről láthatónak kell lennie. Nekem is volt rajta egy subpixelhiba, nem akarták kicserélni, végül más indokkal ki tudtam cseréltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!