Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Gyakorin mindenki miller?

Perettyó kérdése:

Gyakorin mindenki miller?

Figyelt kérdés
Csak érdeklödnék mert úgy jön le ,hogy itt mindenkinek Iphone 4,Htc HD-je,Galaxy S,meg a kérdezők többsége is 100 ezres okos telefonokban gondolkodik mikor a legtöbb a kávéfözöt se tudja bekapcsolni(tisztelet a kivételnek)
2011. jan. 3. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:

Általában azok foglalkoznak jobban a telefonjaikkal, akiknek értelmesebb készüléke van. :) Szerintem ezért van ez.

Ha még mindig 3310-es Nokiával futnék, akkor nem jönnék ide válaszolgatni, meg kérdezni. :D

2011. jan. 3. 15:00
 2/4 A kérdező kommentje:
persze de értelmes telefonok nem csak ennyért vannak,de szerintem az a baj hogy a legtöbben nem azért veszik ezeket mert szükségük lenne azokra a funkciókra amit kinálnak hanem mert szeretnének villogni,sőt ismerek olyat aki addig baztatta az anyáékat egy iphone 3gs ért hogy barátkozzanak vele míg az anyáék a lakás felujításra szánt kölcsön egy részét a telefonra költötték(hoozá teszem anyuka is szeret többet mutatni mind ami van) de akkor is szerintem szánalmas dolog
2011. jan. 3. 15:08
 3/4 anonim ***** válasza:

Jaja, ezzel egyetértek. Egyik haveromnak is 3GS van és állandóan VHzik, mert a kártyáján sosincs della.

Én telób*zi vagyok, havonta cserélem, ismerem a legtöbb rendszert és szeretek velük foglalkozni. Ki is használom többnyire, kivéve a beépített GPS-t.

2011. jan. 3. 15:38
 4/4 A kérdező kommentje:
én általában 1 évig használom aktívan a telefonokat de eladni talán 1 et adtam el bent vannak a fiokomban hogy ha elromlik legyen tartalék , amugy meg nem használok 100 ezrest telefon (Nokia 5230 ast,Sony Ericsson p990i és Nokia e51 et párhuzamossan)de legalább van rajta pénz és nem csak a mentőket tudom hívni egyszer nagyapám fogalmazta meg jól:Lehet akármilyen drága telefonod de ha nincs rajta pénz akkor az csak egy k.rva drága óra"
2011. jan. 3. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!