Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Valaki letudná írni a lépéséit...

Valaki letudná írni a lépéséit HTC hero?

Figyelt kérdés

A kártyára telepítéshez pedig 2.2-es android kell, vagy rootolod a telót a memóriakártya egy részét ext3-ra partícionálod és felteszel app2sd-t ennek a lépéseit meg hogy honnan tudom letölteni (linket) mert most egy ideig nem tudok wifizni

minden lépést letudná irni nekem valaki?

van elvileg rajta fájlkezelő, de töltsd le az Astro-t, sokkal többet tud.

Memóriakártyára app2sd-vel tudsz appot telepíteni, ehhez vagy froyo kell (2.2), vagy custom ROM.

vagy ennek a lépéseit vagy hogy honnan tudom leszedni?

nem értek még ennyire hozzá:D

2011. jan. 2. 09:34
 1/1 anonim válasza:
Szia! A fenti lépésekkel sokat kockáztatsz, mert erre a készülékre a gyártó sajnos nem adta (és nem is fogja kiadni) a 2.2-es verziójú Androidot és ha nem értesz hozzá, könnyen tönkremehet a telefon. A lépéseket megtalálhatod angolul több webes fórumon is. Remélem segíthettem.
2011. jan. 6. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!