A nokia 5800 XM telóhoz lelehet tölteni az ingyenes gps progit, és letudná nekem vki irni, hogy, hogy lehet használni, mert nekem állnadóan a netre csatlakozna?
Figyelt kérdés
2010. júl. 25. 00:47
2/9 A kérdező kommentje:
Ebböl a válaszból sokat megtudtam. köszi
2010. júl. 25. 00:54
3/9 anonim válasza:
basszus írd be a keresőbe az oldalon, hogy garmin mobile xt, ottlez a progi teljes leírással.
4/9 A kérdező kommentje:
de mivel most lett ingyenes, nem olyan rég, nem egy buheráltat szedtem le, hanem a nokia honlapjáról. de ha csak ilyen választ tudsz irni, akkor egyátalán minek írsz?
2010. júl. 25. 01:06
5/9 anonim válasza:
Mivel egyes gps progik internetről mennek... Nekem is csak olyan van :( Amúgy a nokiaprogramok.hu-n tényleg sok hasznos progi van, letöltéseknél keresőbe beírod a leírás részbe, hogy GPS, és válogathatsz bőven.
6/9 A kérdező kommentje:
azért irtam, hogy most lelehet tölteni az ovi.com ról egy inyeneset, ami nem internetröl müködik, hanem olyan mint a rendes GPS készülék
2010. júl. 25. 01:24
7/9 anonim válasza:
Azért a tudásuk az ingyeneseknek nem mérhető össze például a GARMIN tudásával, amit a Nokia programok oldalán megtalálsz. Azért a telepítése annyira nem egyszerű, hogy itt néhány mondatban le lehessen írni, ezért ajánlja mindenki azt az oldalt, ahol megtalálható kis fáradtsággal. Azért az szabály, hogy aki nem csinált még ilyen - olyan buherálást a telefonján, annak nem biztos hogy menni fog.
8/9 anonim válasza:
Igen b*szki lelehet tölteni az ovi.com-ról nekem is fennvan az, de a közelébe se ér a Garminnak.
9/9 A kérdező kommentje:
ha leszedted, akkor nem tudnád leirni , hogy tudtad te beálitani?
2010. júl. 25. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!