Mi a véleményetek erről a telefonról?
Figyelt kérdés
Sziasztok.
Nokia C3-asról lenne szó:
Mi a véleményetek róla?Jó?Megéri az árát? 33 501,08Ft.A válaszokat előre is köszönöm.
2011. jan. 1. 20:03
1/8 JulesM111 válasza:
Nem ismerem a telót, de ránézésre szép kis ékszer, 33,5k korrekt ár érte, de csak akkor, ha új.
2/8 anonim válasza:
Árát megéri, jó a qwerty billenytyűzete, de sms íráson kívül másra nem lehet használni
3/8 Tinker Bell válasza:
Húúú, a rózsaszín nagyon baba! Bár nem tudom, hogy fiú vagy-e vagy lány.
Én mondjuk sokallom az árát, de nem a telefon miatt, hanem úgy alapvetően. Nem költök ennyit telóra. De mindegy is!
Szóval szép és okos!
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat,
első:új a telefon,
utolsó:lány vagyok.
Nekem is tetszik a telefon,csak a fényképező gyenge rajta,2 megapixeles.
2011. jan. 1. 20:47
5/8 JulesM111 válasza:
2 Megapixel túlélhető, nem olyan rossz, ha csak telón tárolod és nézegeted a képeket, akkor okés, sőt még egy 13x9cm-es képre is kinyomtathatod, akkor is elmegy, ha lesz elegendő fény a fotózáskor.
Komoly techikai növekedés ezen teló után már a 70-80k-s árkategóriában lesz.
6/8 perettyó válasza:
árban korrekt de tudnod kell hogy a C-3,C-5 nem épp a legjobban eltalált nokia ez nem azt jelenti hogy szar csak nem olyan jók mint mondjuk az e-szériások igaz olcsobbak is de nem annyival mind amenyivel kevesebbet tudnak pl egy új nokia e 63 ast amiböl van lila is (irtad hogy csaj vagy) 45000 körül van de örök mond a nyomorúság
7/8 anonim válasza:
húgom most vett egyet.neki nagyon tetszik.dícséri egyfolytában,hogy milyen jó a qwerty-je,de sztem én személyszerint nemnagyon ajánlanám,merteléggé összevissza maga a szoftver rajta.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,születésnapomra telefont kapok,ezért keresgélek.Ez a Nokia megtetszett,de még keresek tovább,hátha talállok jobbat.Köszi még1szer mindenkinek!
2011. jan. 1. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!