Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi az a SIM jelszó? (lennt)

Mi az a SIM jelszó? (lennt)

Figyelt kérdés
A telomba beakartam tenni egy másik simkártyámat, kérte ugye a PIN kodot, azt beűtőttem jo volt, de utána kért vmi SIM jelszot... de nekem olyanom nincsen, vagy nem tudok rola, mit jelent, és hogy lehet kikapcsolni?
2010. dec. 30. 15:28
 1/2 anonim ***** válasza:

tudomásom szerint a SIM jelszó a PIN kód, ha azt eltévesszted, akkor van a PUK kód, ami jóval hosszabb.

Ha nem tudod kérdezd meg a szolgáltatódat. Ott segítenek.

2010. dec. 30. 17:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Az eredet sim kártya amit eddig használtál,kóddal le van zárva/védve.(ez a biztonsági beállításoknál lett anno létrehozva)

Tehát ha másik kerül a készülékbe,akkor kéri azt a bizonyos kódot,csak ez után használható.

Ha el felejtetted akkor csak a szerviz tud segíteni.(persze nem ingyen)

2010. dec. 30. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!