A samsung galaxy s-ben van rendes gps?
Figyelt kérdés
Hello!Tudom hogy van benne ilye google-s gps de rendes nincs benne?esetleg az android marketről lehet lesszedni és ha igen mi a neve?2010. dec. 30. 15:00
1/7 anonim válasza:
GPS van benne, amire te gondolsz az a navigációs program. Marketen meg van fenn egy pár. Én az Aurát használom.
2/7 anonim válasza:
Van benn Google Maps, de navigációt pedig az Android Marketről tudsz rá letölteni.
Zöld kezet megköszönöm =)
3/7 A kérdező kommentje:
ésd az miért van hogy amikor meg kaptam addig ingyen netezhettem és a honap utolso napján levették a pénzem!Aztán kaptam 6000 Ft-ot szolgáltatótol felmentem marketre és eltünt az összes pénzem?
2011. jan. 1. 11:47
4/7 A kérdező kommentje:
lehet valaami köze ahozz hogy a mobilinternetemen lejárt a 14gb leforgalmazhatóság?
2011. jan. 1. 11:47
6/7 A kérdező kommentje:
kössz:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
2011. jan. 3. 18:52
7/7 Csibu83 válasza:
A Samsung Galaxy S képes wi-fin is kapcsolódni az internetre.Mikor kilptem az üzletből, kezemben az új telefonnal,az első lépésem az volt, hogy töröltem az internetbeállításait.Mivel önmagától is kapcsolódhat a netre 3G segítséggel és így úgy lesz túlcsordulás a felhasználó kereteden, hogy nem is veszed észre.Tiltottam a 3G és EDGE hozzáférést is.Így csak akkor képes csatlakozni a hálóra ha én megengedem neki.Nagyobb városokban van "szabadon engedett" wi-fi (nincs lejelszavazva).A GPS-t én sokat használom-akkumulátort nem kíméli-amit nálam a Motonav tesz ki.Roppant jól megy, egyszerű és pontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!