Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » FONTOS! Vettem egy Samsung...

FONTOS! Vettem egy Samsung Galaxy Spica-t Telenornál. Az IGo térképért mennyit és hogyan kell fizetni? Vagy ingyenes, mint egy rendes GPS?

Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 23:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Ajándékba adják a telóhoz.
2010. júl. 17. 01:32
 2/7 A kérdező kommentje:
DE ingyenes TELJESEN, mint egy normális GPS Készüléken?
2010. júl. 17. 11:17
 3/7 anonim ***** válasza:

ha hozzá adták akkor szerinted nem ingyenes? xD egyébként meg ki fizetted azt is.. gyanitom hogyha kártyásan vetted akkor nem 60 ezer volt :D márpedig függetlenül samsung márkakereskedésbe kerül 60 ezerér IGO nélkül...

és?

fogtam és letöltöttem az igo-t ennyi :D nem adok 20 ezerrel azér többet érte ami szolgáltató függő is ráadásul

2010. júl. 17. 11:39
 4/7 A kérdező kommentje:
De van olyan telefon aminél pénzbe kerül a navigáció.És nem tudtam, hogy zért most kell-e fizetnem, vagy jön le az IGo műholdjáról a jel és ingyen van, mint egy GPS-en, régen a Nokia-nál is kellett fizetni érte.
2010. júl. 17. 15:06
 5/7 anonim ***** válasza:
A GPS használata az mindig ingyenes csak a szoftverért fizetsz (jelen esetben még azt se kell fizetned mert ajándékba adják a telóhoz) de a használatért már nem. A nokiáddal meg gondolom a google mapsot használtad ahhoz meg eleve kell net amiért meg tényleg fizetsz.
2010. júl. 17. 23:27
 6/7 anonim ***** válasza:

ajándékba persze :D

az OFFLINE navigáció ingyenes mert a térkép a telefonodon van rajta

az ONLINE amiért fizetsz ott meg folyamatson tölti le azt a térképrészt ahol épp jársz.. ennyi azér fizetsz mert ott használod a netet

2010. júl. 24. 18:29
 7/7 anonim ***** válasza:

bocs hogy itt kérdezek:

de ha mondjuk bemegyek egy bolta (ami nem pannon, voda...) akkor is inygen tudok iGozni?

2010. okt. 13. 13:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!