FONTOS! Vettem egy Samsung Galaxy Spica-t Telenornál. Az IGo térképért mennyit és hogyan kell fizetni? Vagy ingyenes, mint egy rendes GPS?
Figyelt kérdés
2010. júl. 16. 23:37
2/7 A kérdező kommentje:
DE ingyenes TELJESEN, mint egy normális GPS Készüléken?
2010. júl. 17. 11:17
3/7 anonim válasza:
ha hozzá adták akkor szerinted nem ingyenes? xD egyébként meg ki fizetted azt is.. gyanitom hogyha kártyásan vetted akkor nem 60 ezer volt :D márpedig függetlenül samsung márkakereskedésbe kerül 60 ezerér IGO nélkül...
és?
fogtam és letöltöttem az igo-t ennyi :D nem adok 20 ezerrel azér többet érte ami szolgáltató függő is ráadásul
4/7 A kérdező kommentje:
De van olyan telefon aminél pénzbe kerül a navigáció.És nem tudtam, hogy zért most kell-e fizetnem, vagy jön le az IGo műholdjáról a jel és ingyen van, mint egy GPS-en, régen a Nokia-nál is kellett fizetni érte.
2010. júl. 17. 15:06
5/7 anonim válasza:
A GPS használata az mindig ingyenes csak a szoftverért fizetsz (jelen esetben még azt se kell fizetned mert ajándékba adják a telóhoz) de a használatért már nem. A nokiáddal meg gondolom a google mapsot használtad ahhoz meg eleve kell net amiért meg tényleg fizetsz.
6/7 anonim válasza:
ajándékba persze :D
az OFFLINE navigáció ingyenes mert a térkép a telefonodon van rajta
az ONLINE amiért fizetsz ott meg folyamatson tölti le azt a térképrészt ahol épp jársz.. ennyi azér fizetsz mert ott használod a netet
7/7 anonim válasza:
bocs hogy itt kérdezek:
de ha mondjuk bemegyek egy bolta (ami nem pannon, voda...) akkor is inygen tudok iGozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!