A samsung s5230 szar?
nem SZAR, STAR!
viccet félretéve, nekem semmi gondom nem volt vele, talán az, hogy elég divatteló :)
az enyém egy fél hónapja van meg és mára már be se kapcsol
megjegyzem fel van töltve teljesen
mindenki azt írja hogy sz_r de, nem nem egy 100ezres minden sz_rral felszerelt I-Phone-t szeretnék, hanem egy telefont..-.- 14 éves vagyok, és 22ezerért ez teljesen megéri.
-fotózni tudok
-facebookozni tudok
-zenét hallgatni tudok
mi kell még ennél több?
Wifi meg minden sz_r minek?
nem fogok 100ezreket költeni telefonra már bocsi. ha nektek ez az igényetek akkor vegyetek olyat..
ennyi a véleményem.
osztálytársamnak is ilyene van és több mint 1 éves és már bele is ejtette egy tóba de semmi baja nincs azon kivül hogy karcos egy picit :DD
egyébként szerintm az egyik legjobb az LG Pop :P
én olyat akartam de apám nem engedi h érintősöm legyen -.-"
ezért most van egy több mint 1 éves LG GU230-om és már nem műxik a lefelé gomb meg minden baja van,megától kikapcsol,aztán ha bekapcsolom,azt írja ki hogy már csak 2 lehetőségem van beírni a PIN-kódot,szóval tiszta gáz az egész ... ráadásul tök gané mert ilyen hangos a gombja,és amikor pl állok a buszon,olyan ciki,hogy tök csend van én meg facebookozok rajta és minden egyes gombnyomásnál olyan hangot ad ki ... tiszta géz az egész telefon -.-
jah és még a fényképezője is egy fos.
és a zenelejátszóról meg annyit hogy tök halk,és alig lehet rajta hallani mikor zenét hallgatok
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!