Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230 szar?

A samsung s5230 szar?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 07:25
1 2 3
 21/28 perettyó ***** válasza:
nem a nokiáról van szó de nem tudom hogy lehet egy ilyen telefont dicsérni
2010. dec. 30. 16:09
 22/28 anonim ***** válasza:
jah bocsi utolsó vagyok, most olvastam vissza hogy samsungot akarsz venni :S ne haragudj :D az én ismerőseim körében sok mindenkinek van ilyenje és még nincsen bajuk azon kívül hogy tele vannak karcolással :D
2010. dec. 30. 16:10
 23/28 anonim válasza:

nem SZAR, STAR!

viccet félretéve, nekem semmi gondom nem volt vele, talán az, hogy elég divatteló :)

2011. jan. 20. 18:07
 24/28 anonim válasza:

az enyém egy fél hónapja van meg és mára már be se kapcsol

megjegyzem fel van töltve teljesen

2011. jan. 25. 17:54
 25/28 anonim válasza:
100%

mindenki azt írja hogy sz_r de, nem nem egy 100ezres minden sz_rral felszerelt I-Phone-t szeretnék, hanem egy telefont..-.- 14 éves vagyok, és 22ezerért ez teljesen megéri.

-fotózni tudok

-facebookozni tudok

-zenét hallgatni tudok

mi kell még ennél több?

Wifi meg minden sz_r minek?

nem fogok 100ezreket költeni telefonra már bocsi. ha nektek ez az igényetek akkor vegyetek olyat..

ennyi a véleményem.

2011. febr. 9. 20:50
 26/28 anonim válasza:
szerintem teljesen jó,csak könnyen karcos lesz,az az egy baja van.
2011. febr. 18. 19:46
 27/28 anonim válasza:

osztálytársamnak is ilyene van és több mint 1 éves és már bele is ejtette egy tóba de semmi baja nincs azon kivül hogy karcos egy picit :DD

egyébként szerintm az egyik legjobb az LG Pop :P

én olyat akartam de apám nem engedi h érintősöm legyen -.-"

ezért most van egy több mint 1 éves LG GU230-om és már nem műxik a lefelé gomb meg minden baja van,megától kikapcsol,aztán ha bekapcsolom,azt írja ki hogy már csak 2 lehetőségem van beírni a PIN-kódot,szóval tiszta gáz az egész ... ráadásul tök gané mert ilyen hangos a gombja,és amikor pl állok a buszon,olyan ciki,hogy tök csend van én meg facebookozok rajta és minden egyes gombnyomásnál olyan hangot ad ki ... tiszta géz az egész telefon -.-

jah és még a fényképezője is egy fos.

és a zenelejátszóról meg annyit hogy tök halk,és alig lehet rajta hallani mikor zenét hallgatok

13L

2011. júl. 21. 12:42
 28/28 anonim válasza:
Nagyon jó én most kaptam és nagyon hamar megtaláltam rajta mindent, és a minősége is jó:
2011. okt. 7. 15:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!