Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A samsung s5230 szar?

A samsung s5230 szar?

Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 07:25
1 2 3
 11/28 perettyó ***** válasza:
50%
bonyolult?én nem tudom rögtön mindent megtaláltam mert kézen fekvő amugy meg tényleg kicsit vastag de legalább nem hagyom el
2010. dec. 30. 12:01
 12/28 anonim ***** válasza:
Nem szar és rendesen össze van rakva. A ZTE kínai, és eléggé sok gond van vele.
2010. dec. 30. 12:03
 13/28 A kérdező kommentje:

peretyó ide figyelj

ha már ennyi pénzt rászánok, akkor nem fogok használtat venni

szerintem meg mindegyik telefon ugyanúgy készül, ha össze vannak hányva, akkor az összes össze van hányva és mindnek szar a minősége

képzeld hogy ezt a 20ezret is kva nehezen szedtem össze, és nem fogok még 1 évet várni, hogy még egy tizest össze szedjek, akkorra meg már kevesebbet is ér a forint (így jártam tavaly is) és szinte teljesen más készülékek is lesznek, akkor perettyó a nokia 5230-at fogod szidni, hogy hú de tré, de szar, kibasottul elavult, csak azért mert kijött valami újdonság

már részben eldöntöttem, hogy ilyet veszek, és csak ha rossz minőségű akkor mondok le róla

köszönöm a kommenteket, észrevételeket még írjatok

JAH! és perettyó kötve hiszem hogy tapasztalatból írkálnád ezt össze vissza az összes s5230 témába, azért mert olcsó, az még nem jelenti feltétlen azt hogy rossz, és az ellentettje sem igaz

2010. dec. 30. 12:11
 14/28 A kérdező kommentje:
az első mondatomat adott típusra értettem!
2010. dec. 30. 12:12
 15/28 perettyó ***** válasza:
Bár sok közöd nincs hozzá de az unoka tesomnak ilyen van (kb 3 hónapja próbál töle megszabadulni sikertelenül) a legjobb barátom édesanyukájának is ilyen van (nincs egy hónapos de már szervizben van mert a zene lejátszó kihalt és nem érzekeli a szám tekerést)a muter barátja telefon boltos és eddig kb 10 et adott el abból -eddig- 2 nek lett az a vége hogy többe fájt volna a javítás mind amennyit ér de te tudod hogy veszel egy szart de szerintem te is nem sokára be álsz azok az emberek közé akik itt sirnak hogy minden bajuk van vele ,de vedd meg kívánom ne legyen vele bajod
2010. dec. 30. 12:18
 16/28 perettyó ***** válasza:
mégvalami ha a ZTe olyan nagyon szar akkor miért van az hogy a világ legnagyobb részén várólistás a telefon a samsung s5230 meg olyan jó akkor miért szorja az összes szolgáltató jelképes pénzekért?
2010. dec. 30. 12:32
 17/28 anonim ***** válasza:
LG GS290-et vegyél inkább. Az még használható is, a hozzá adott füles korrekt darab. Szabvány MicroSD és 3,5mm-es jack csatlakozó van rajta.
2010. dec. 30. 12:33
 18/28 perettyó ***** válasza:
az nsem sokkal jobb de legalább jobb
2010. dec. 30. 12:35
 19/28 M@x ***** válasza:
anyukámnak s5230-ja van és semmi baja sincs vele!
2010. dec. 30. 13:45
 20/28 anonim ***** válasza:
apám is nokia 5230-at akart velem vetetni de én nem akartam (nem azért mert szar hanem mert más telót néztem ki :D) és mesélte hogy az egyik kollégájának ilyen van és agyba-főbe dicséri szerintem nyugodtan vedd meg :)
2010. dec. 30. 16:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!