A samsung s5230 szar?
peretyó ide figyelj
ha már ennyi pénzt rászánok, akkor nem fogok használtat venni
szerintem meg mindegyik telefon ugyanúgy készül, ha össze vannak hányva, akkor az összes össze van hányva és mindnek szar a minősége
képzeld hogy ezt a 20ezret is kva nehezen szedtem össze, és nem fogok még 1 évet várni, hogy még egy tizest össze szedjek, akkorra meg már kevesebbet is ér a forint (így jártam tavaly is) és szinte teljesen más készülékek is lesznek, akkor perettyó a nokia 5230-at fogod szidni, hogy hú de tré, de szar, kibasottul elavult, csak azért mert kijött valami újdonság
már részben eldöntöttem, hogy ilyet veszek, és csak ha rossz minőségű akkor mondok le róla
köszönöm a kommenteket, észrevételeket még írjatok
JAH! és perettyó kötve hiszem hogy tapasztalatból írkálnád ezt össze vissza az összes s5230 témába, azért mert olcsó, az még nem jelenti feltétlen azt hogy rossz, és az ellentettje sem igaz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!