Melyiket vegyem meg?
Szóval, van három telefon. Mindegyik teljesen ugyanazt tudja. Azt kérdezném hogy szerintetek melyik néz ki jobban.
1.: [link]
2.: [link]
3.: [link]
Előre is köszi.
meghatározom:
-silány minöségü anyagokból rakják össze
-a képeken jól néznek ki de a valóságban már messziről látszik hogy gagyi
-nem ritka hogy már újonnan akkor kibontott dobozból is fakón,karcossan kerülnek elő
-pár hét alatt teljessen megadja magát a kijelző a gyakran nyomkodott részeken bahajlik
-hiába irják hogy garancia ezzel az a nagy helyzet hogy ma magyarországon magánszemély törvényessen nem vállal garanciát semmire így nem is tudod érvényesíteni( ha boltból veszed az más akkor van esély hogy javítják,cserélik)
-a wifiük gyakran nem is müködik
-megbízhatatlanok az akumlátoraik illetve nem ritka a zárlatos töltö sem
-ezek a telefonok álltalában nem is önálló telefonok hanem valamely ismert márka koppintásai csak ugye nem árulhatják úgy hogy pl Nokia N97 hanem a helyett asszem KA N97 a neve
tehát tényleg ne vedd meg
jó-jó, dehát mindenki megvan vele elégedve, amúgy már fogtatok valaha is ilyen telefont a kezetekben?
Lehet hogy nem is rosz.
Ki van vele megelégedve? :D
Én nem is akarok ilyet fogni, fogtam már Samsung S5230-ast, attól is a hideg rázott. Az összes alsókategóriás Samsung és LG kritikán aluli. Tinicsajoknak tapifonnal villogni tökéletes. Másra nem. Pedig azok kétszer ennyibe kerülnek.
Én kínai telefonból max ZTE Blade-et vennék.
Elhiszem kérdező, hogy kevés pénzed van de mégis szeretnél egy tuti telót, én is ilyen voltam fiatalon de szüleim mindig lebeszéltek, hogy ne vegyek ehhez hasonlót, mert úgyis rossz lesz és jól is tették. Olcsón úgy sem kapsz sehol jó telót.
Inkább csináld azt, hogy veszel egy jobbat a szolgáltatónál vagy függetlenül részletre és a szüleid azt a havi 2-3 ezer Ft-ot ki tudják fizetni és legalább lesz egy olyan telód ami használható és megbízható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!