Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade? Milyen? Tapasztalatok?

ZTE Blade? Milyen? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Miért nem volt kapható napokig a T-Mobilnál? Kijelző hibákkal mi a helyzet? Gradiens hiba, pixel hiba? Milyen a sebessége a telefon működésének? Minőség? Megbízhatóság? Tartósság? Megéri? Vagy inkább spórolni egy HTC-re v. Samsungra?

Egyébként iPohne 3gs v valamilyen Android, esetleg windows mobile, win phone 7?

Tapasztalatokat várok, előnyöket, hátrányokat, véleményeket ezzel kapcsolatban is.

Köszi a válaszokat!

2010. dec. 29. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én 4 hete vettem, pont a készlethiány előtt (azért nem volt egy ideig).

Átvételkor mindenképpen nézd meg a kijelzőt, hogy pixelhibás-e, én sem fizettem ki addig a futárnak. Gradienshibám van, teszteken látszik, de használat közben soha nem látni, ezzel ne törődj.

A futó alkalmazásokat érdemes leállítgatni ha maguktól nem tennék, akkor gyors marad, relatíve. Gyári rommal kicsit lassú, és mivel nincs admin jogosultság hozzá, így a hardveres 3d gyorsítás is le van tiltva, de az átlagos játékok szépen futnak. Állítólag februárban érkezik a t-s gyári 2.2, azzal biztosan jobb lesz (+ azzal már lehet majd alkalmazásokat telepíteni a kártyára is, a telefon hajlamos betelni, mivel 161 mega helyet kapsz).

Amúgy nagyon elégedett vagyok vele, 36 ezerért soha jobbat, a wifi kicsit gyengébb mint az ájfón4-é, de tökéletesen használható, a GPS gyors, pontos még beltéren is (néha nem akar csatlakozni, olyankor ki kell venni az akksit, de ezt a HTC-k is csinálják).

A kijelző gyönyörű, videózásra is tökéletes (csak az mp4-et szereti), megfelelő lejátszóval feliratokat is kezel, 640 kbps-ig nem szaggat.

A fülhallgató erősítője nagyon hülyén van megcsinálva, engedi magát túlvezérelni, így néha még halkan hallgatva is torzít. Megfelelő EQ-beállítással ez kiküszöbölhető. A gyári füles semmire nem jó, viszont a csatlakozó nem kompatibilis mindennel, csak a Nokia headseteivel. Én egy Nokia AD-57 + Sony Ericsson agybadugós füles kombóval használom, így egész élvezhető.

Ezután a pár hét használat után bátran ajánlom ezt a telefont, és bármi más androidos mobilt is, kivéve az 1.6-os Sony Ericssonokat.

2010. dec. 29. 16:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
nekem másfél hónapja van meg, és teljesen osztom az előző véleményét! nagyon jó kis telefon, érdemes hozzá mobilinternet csomag, mert a nagy kijelző és felbontás miatt nagyon jól lehet böngészgetni! először én is féltem megvenni mert kicsit ismeretlen volt és túl jónak tűnt hogy igaz legyen, de nem bántam meg!
2010. dec. 29. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nincs hozzá mobilinternet (kártyás vagyok), de majdnem mindenhol van wifi már. Mobilnet csak az első Market-kapcsolódáshoz kell, utána nem hiányzik.
2010. dec. 29. 17:01
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Szerintetek 20 ezerért előfizetés hosszabbítással megéri? Vagy inkább használtan egy nexus one, htc hd2, desire, galaxy s v. iphone 3gs. De azok használtan is olyan drágák, gari nélkül, ki tudja milyen előélettel. Viszont garantált minőségűek, ettől a zte-től meg azért félek egy kicsit.
2010. dec. 29. 17:03
 5/6 A kérdező kommentje:
És hallottatok a huawei x5-ről és x6-ról? Itthon kaphatóak lesznek? és mikortól? Jó erős a hardverük, és még tán olcsók is lesznek.
2010. dec. 29. 17:28
 6/6 anonim ***** válasza:

nem hallottam róluk, de úgy tudom hogy jövőre a zte egy felső kategóriás telefont is fog gyártani, ha blade-t vesszük alapul akkor az max 50-60 ezer lesz kártyásan!

amúgy nálunk sajnos nagyon kevés helyen van wifi azért kell a mobilnet... :(

2010. dec. 30. 02:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!