ZTE Blade? Milyen? Tapasztalatok?
Miért nem volt kapható napokig a T-Mobilnál? Kijelző hibákkal mi a helyzet? Gradiens hiba, pixel hiba? Milyen a sebessége a telefon működésének? Minőség? Megbízhatóság? Tartósság? Megéri? Vagy inkább spórolni egy HTC-re v. Samsungra?
Egyébként iPohne 3gs v valamilyen Android, esetleg windows mobile, win phone 7?
Tapasztalatokat várok, előnyöket, hátrányokat, véleményeket ezzel kapcsolatban is.
Köszi a válaszokat!
Én 4 hete vettem, pont a készlethiány előtt (azért nem volt egy ideig).
Átvételkor mindenképpen nézd meg a kijelzőt, hogy pixelhibás-e, én sem fizettem ki addig a futárnak. Gradienshibám van, teszteken látszik, de használat közben soha nem látni, ezzel ne törődj.
A futó alkalmazásokat érdemes leállítgatni ha maguktól nem tennék, akkor gyors marad, relatíve. Gyári rommal kicsit lassú, és mivel nincs admin jogosultság hozzá, így a hardveres 3d gyorsítás is le van tiltva, de az átlagos játékok szépen futnak. Állítólag februárban érkezik a t-s gyári 2.2, azzal biztosan jobb lesz (+ azzal már lehet majd alkalmazásokat telepíteni a kártyára is, a telefon hajlamos betelni, mivel 161 mega helyet kapsz).
Amúgy nagyon elégedett vagyok vele, 36 ezerért soha jobbat, a wifi kicsit gyengébb mint az ájfón4-é, de tökéletesen használható, a GPS gyors, pontos még beltéren is (néha nem akar csatlakozni, olyankor ki kell venni az akksit, de ezt a HTC-k is csinálják).
A kijelző gyönyörű, videózásra is tökéletes (csak az mp4-et szereti), megfelelő lejátszóval feliratokat is kezel, 640 kbps-ig nem szaggat.
A fülhallgató erősítője nagyon hülyén van megcsinálva, engedi magát túlvezérelni, így néha még halkan hallgatva is torzít. Megfelelő EQ-beállítással ez kiküszöbölhető. A gyári füles semmire nem jó, viszont a csatlakozó nem kompatibilis mindennel, csak a Nokia headseteivel. Én egy Nokia AD-57 + Sony Ericsson agybadugós füles kombóval használom, így egész élvezhető.
Ezután a pár hét használat után bátran ajánlom ezt a telefont, és bármi más androidos mobilt is, kivéve az 1.6-os Sony Ericssonokat.
nem hallottam róluk, de úgy tudom hogy jövőre a zte egy felső kategóriás telefont is fog gyártani, ha blade-t vesszük alapul akkor az max 50-60 ezer lesz kártyásan!
amúgy nálunk sajnos nagyon kevés helyen van wifi azért kell a mobilnet... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!