Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi lehet a gond? (a többi alul)

Mi lehet a gond? (a többi alul)

Figyelt kérdés
Kaptam egy Xperia X10 Mini Pro-t eddig nagyon jól működött, de ma elég rosszul működik, egyszer visszajön a kép egyszer meg elmegy és bármit nyomok vagy nem jön vissza vagy rögtön elsötétül.
2010. dec. 29. 11:56
 1/2 perettyó ***** válasza:
szerintem meghalt a droidod vagy a képernyő vezérlő szált el vagy az érintés érzékelő hülyült meg de szerintem vidd vissza ha nem öntöttél bele vizet és nem vertél bele 100 as szögeket garanciában javítják
2010. dec. 29. 12:01
 2/2 A kérdező kommentje:
Áhh nyugi nagyon szépen bánok vele,de nem sokkal ezután a kisebb-nagyobb malőr után újra indítottam és most megint profin működik.
2010. dec. 29. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!