Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptam 1 Sony Ericsson Xperia...

Kaptam 1 Sony Ericsson Xperia X8-at. Már elolvastam több fórumoldalt is, de nem kaptam egyértelmű választ. A kérdésem:Mitől van az, hogy egyik nap feltöltöm a telefont, másnap márcsak 30%-os az akku szintje? Tudom, hogy sok program viszi, de ennyire?

Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 23:59
 1/10 bp1985 ***** válasza:
Igen, ennyire.
2010. dec. 29. 00:03
 2/10 anonim ***** válasza:
3G hálózaton többet fogyaszt az aksi mint GSM-en. Ha ráadásul még állandó a netkapcsolat is van akkor még jobban merül. Meg persze a kijelző is. Viszont 2 napnál tovább nem nagyon fog menni.
2010. dec. 29. 00:06
 3/10 A kérdező kommentje:
Vagyis akkor 2 naponta töltenem kell? Ez nem teszi tönkre az aksit?
2010. dec. 29. 00:12
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát töltheted hetente is de 2 nap után akkor is menthetetlenül lemerül (vagy hamarabb). A komolyabb androidos telefonok jó ha 1 napot mennek.
2010. dec. 29. 00:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Rendszeres használat mellett (internet, e-mail, social, stb.) tényleg naponta kell tölteni.

Ha viszont szinte semmit nem csinálsz rajta és úgy szívja le az akksit, akkor valami nem stimmel. Vagy a ROM nem jó rajta, vagy az akksija gyári hibás.

2010. dec. 29. 00:54
 6/10 anonim ***** válasza:
kapcsold ki wifit, gps-t.
2010. dec. 29. 01:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Ezek már nem olyan telefonok mint a régi Nokiák, amiken SMS és híváson kívül mást nem lehet csinálni. Ezeket ilyen sűrűn kell tölteni, sajnos. :/
2010. dec. 29. 01:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a segítséget! :)
2010. dec. 29. 15:30
 9/10 anonim válasza:
Nekem is ez a baj az X8-ammal. Van egy olyan menüpont amiben leirja az aksi állapotát és ott irja,hogy az aksi 47% át(legalábbis nálam) a készenléti állapot használja el. szóval nem az aksiddal van a hiba csak a telefon szív le mindent:S és nekem is kátnaponta kell tölteni...
2011. jan. 3. 17:01
 10/10 anonim ***** válasza:
az nem azt jelenti, hogy mennyire szívja le az akksit, hanem hogy a jelenlegi akksihasználat (az elmúlt pár perc) hány százalékát adja az adott folyamat. Van, hogy az android rendszer 99%-ot fogyaszt, de a szinte semminek a 99%-át nyugodtan fogyaszthatja.
2011. jan. 3. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!