Szerintetek melyik a leg?
Figyelt kérdés
szerintetek melyik a legjobb kínai iphone 4, nem azért kérdem mert venni akarom, csak kíváncsi vagyok.2010. dec. 28. 23:16
1/4 anonim válasza:
Azt kéred, hogy a szar és a hígfos közül válasszunk ki egyet? Ráadásul évente dobnak ki nevenincs gyártók másolatokat. Ki tudja mennyi van és hogy melyik a "legjobb"?
2/4 A kérdező kommentje:
neeeem, nem ugy értettem a kérdést, de ugy h melyik hasonlit kulsoleg a legjobban az iphone 4re, mert én eddig csak olyanokat lattam , amelyekre ránéztem és már láttam h nem igazi..
2010. dec. 29. 10:17
3/4 perettyó válasza:
olyan nincs ami 100% ig hasonlít az iphone 4 re de figyú szerintem csak feszülni akarsz vele igaz?de nincs 200 ezred.
de mondom a saját tapasztalatom:Megtetszett egy ilyeneket hirdető oldalon egy n97 replika szép volt meg minden tv,wifi tehát fullos lehetett volna nos úgy indultunk hogy szar a gyári aksi jó adtak hozzá másikat oké jó volt minden örültem a fejemnek azt akkor elkezdtek kiesni a qwerty gombjai,elkezdett a képernyö ott ahol többet volt nyomgodva be hajolni (érintös telom van kb 2 éve de ilyen még egyikkel sem volt)meg vettem 30ezerért rá költöttem 10 ezret hogy eltudjam adni 15 ért hogy azért ne a fiokban végezze tehát ne vegyél replikát
4/4 A kérdező kommentje:
amugy csak ugy kiváncsi volttam h melyik hasonlit leginkabb ra, de nem kellene, foleg most nem, mert mar kaptam telelfont karacsonyra, es meg is vagyok velôe elegedve, szoval levaltani egy jo ideig nem akartom.
2010. dec. 29. 13:41
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!